Yolande Vesters
Yolande heeft een grote passie voor Horeca. Ruim 40 jaar (sterren)restaurantbezoek in binnen- en buitenland en sinds 10 jaar Chef Patron Restaurant ’t Molenhuys Rijkevoort. In 2014 als finalist van de RieslingWeeks ( Wines of Germany) op het podium van de Amsterdam Arena. Gevolgd door opname in de Gault & Millau gids ( 14 punten) de Lekker 500, Grootspraak ( maar liefst 5 druiventrosjes) . In 2019 werd ’t Molenhuys door Proefschrift Restaurants van Jan van Lissum gekozen tot beste Prijs Plezier Restaurant van het jaar. In de culinaire rubriek Lekker van De Gelderlander (DMG Groep) scoorde ’t Molenhuys een 9 en ook Pieter Nijdam ( De Telegraaf) sprak lovende woorden. Dit alles als autodidact met een grote liefde voor het vak, want oorspronkelijk had zij 15 jaar eigen praktijken als logopediste en was zij 15 jaar directeur van een eigen meubelbedrijf. Begrippen als communicatie, organisatie en bestuurlijke vaardigheden zijn haar op het lijf geschreven. Yolande gaat per 1 januari 2022 vol vertrouwen de functie van voorzitter Euro-Toques Nederland aan met als doel de vereniging ( en het logo) zichtbaar te maken voor de gast en te werken aan een hechte vereniging van restaurateurs die allen De Euro-Toques Code van Eer aanhangen.
Telefoon: 0622 278363
E-mailadres: info@hetmolenhuys.nl
Website: https://www.hetmolenhuys.nl