Poterne Restaurant Fort Resort Beemster
Zuidoostbeemster, RestaurantDe brigade van Restaurant Poterne met naast executive chef Paul de Graaf sous chefs Joey Bokma en Jurriaan Schipper, is jong, creatief, dynamisch, ambitieus en super gemotiveerd om de gast van een bijzondere culinaire beleving te laten genieten. Je kunt niet om hun enthousiasme heen. Ze weten altijd te verrassen met bijzondere gerechten, vaak met ingrediënten van dichtbij, maar toch altijd weer anders. Een bijzondere culinaire beleving creëren zij samen met de partners/leveranciers die garant staan voor fantastische producten en bijzondere ingrediënten. Met steeds nieuwe inspiratie veranderen zij de menukaart, kijkend naar trends van verder, maar ook zoekend naar bijzondere producten dichtbij uit de regio. Pure klassieke gerechten met een moderne twist in een bijzondere uitvoering. Er is geen standaard opgebouwd menu. Je kiest zelf je gerechten of je laat je verrassen door de chefs.
lees verder ›
19 januari 2024/door Yolande Vesters