
Het Sluishuys
Nijkerk, RestaurantAmbachtelijk bereide gerechten met pure en verfijnde smaken.
lees verder ›



La Provence Restaurant
Zaltbommel, RestaurantTraditioneel, biologisch, ambachtelijk met mediterrane invloeden. Mogelijkheid tot private dining & vergaderingen.
lees verder ›



Flow Sanadome Restaurant
Nijmegen, RestaurantOnze menukaart bevat (h)eerlijke gerechten, waar mogelijk bereid met streekproducten. Wij houden rekening met allergieën. Onze menukaart geeft volop keuze aan vegetarische/ vegan alternatieven.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Restaurant Kruidt Lichtenvoorde
Lichtenvoorde, RestaurantRestaurant Kruidt biedt kwaliteit en comfort in een vernieuwende losse sfeer. Restaurant Kruidt kiest zorgvuldig alle ingrediënten uit bij voorkeur uit de streek en met de seizoenen. Restaurant Kruidt: een beleving voor alle zintuigen in de Achterhoek.
lees verder ›


De Wildhoeve Restaurant
Emst, RestaurantWij streven ernaar zoveel mogelijk duurzaam, fairtrade en lokale producten in te kopen.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Landgoed Groot Warnsborn Restaurant La Belle Source
Arnhem, RestaurantRestaurant La Belle Source biedt een uitgebreid arrangement van verschillende dagverse en regionale producten.Chef Niek Bezuijen kookt op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van het landgoed.
lees verder ›


Old Skool Restaurant
Druten, Restaurant De chef brengt een Frans georiënteerde keuken met goede afwisseling in gebruikte technieken, hier en daar een Aziatisch accent en veelal regionale producten. Zijn keuken wint nog steeds aan verfijning
lees verder ›



De Olliemölle Bistro
Borculo, RestaurantAchterhoekse gastvrijheid in een eeuwenoude sfeervolle watermolen gecombineerd met gastronomisch dineren metpure dagverse streek- en seizoen producten .
lees verder ›



Bourgondisch genieten bij restaurant Mej. Janssen Arnhem.
Als je niet bekend bent, is het even zoeken naar bourgondisch restaurant Mej. Janssen in de Arnhemse binnenstad aan de Korenmarkt. Hier begon Tim Vulperhorst ruim 8 jaar geleden zijn culinaire droom. Het…
lees verder ›


De Gouden Molen Restaurant
Rossum, RestaurantOns restaurant biedt ruime keus voor fijnproevers van de Franse klassieke keuken met moderne invloeden uit alle werelddelen. Onze menukaart wisselt elke 6 tot 8 weken, waar de seizoensinvloeden en streekproducten hun stempel drukken op de à la carte kaart.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Achter de Poorte Restaurant Elburg
Elburg ( Gld), Restaurant"Al 33 jaar culinair genieten in Elburg"
Restaurant Achter de Poorte bevindt zich op één van de mooiste plekken in Elburg. In een gemoedelijke sfeer geniet u van de Frans Mediterrane keuken. Chefs…
Restaurant Achter de Poorte bevindt zich op één van de mooiste plekken in Elburg. In een gemoedelijke sfeer geniet u van de Frans Mediterrane keuken. Chefs…
lees verder ›



Down to Earth Dining
Velp (G), RestaurantBij Down to Earth draait het om het creëren van onvergetelijke momenten. We nodigen onze gasten uit om het moment te omarmen en te genieten van verse, kwalitatieve gerechten in vorm van vegetarische seizoensmenu's…
lees verder ›
16 januari 2025/door Yolande Vesters
Het Arsenaal 1309
Doesburg, RestaurantCulinaire gerechten in een monumentale omgeving.
lees verder ›



Restaurant Novum WUR Omnia
Wageningen, RestaurantRestaurant Novum is gelegen op de campus van Wageningen University & Research (WUR). Het is dé culinaire ontmoetingsplek van de campus waar ontmoeting, verbinding en inspiratie centraal staan. Iedereen is de hele dag welkom voor de beste koffie van de campus, een goede lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner. Novum verrast met gastvrije service en een kaart vol bijzondere gerechten en ingrediënten met een verhaal. Novum staat voor conceptueel, eigenwijs en duurzaam, waarbij lokale producten en ingrediënten zijn verwerkt in smaakvolle en bijzondere gerechten. In samenwerking met de onderzoek domeinen van Wageningen University & Research is Novum dé culinaire proeftuin van de kringlooplandbouw: minimale CO₂-uitstoot van grond tot mond. Met ruimte voor zowel plantaardige als dierlijke eiwitten. Maar altijd zonder concessie op smaak en beleving. Kies voor een betere wereld en kom genieten van klassieke gerechten in een modern en innovatief jasje bij Restaurant Novum!
lees verder ›
5 juni 2024/door Yolande Vesters
De Watermolen Restaurant
Velp, RestaurantSfeervol dineren in een meer dan 600 jaar oude watermolen en genieten van een creatieve verfijnde keuken van streekgebonden en biologische producten.
lees verder ›



Aroma Italian Fine Dining
Vaassen, RestaurantDe creatie van gerechten die bestaan uit een harmonie tussen kwaliteitsproducten uit Italië en verse seizoensproducten uit Nederland, en dan met name uit De Veluwe. Het resultaat is een ervaring vol van verschillende smaken, zuren en aroma’s; vandaar ook onze naam AROMA.
lees verder ›




Lime Restaurant
Malden, RestaurantRestaurant Lime is toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt, alle gerechten zijn los te bestellen, er is geen verplichte volgorde. In de keuken gebruiken wij Mediterrane en Aziatische invloeden in onze gerechten.
lees verder ›





Bonte Veren Bistro & Wijnbar Elst
Elst ( Gelderland), RestaurantBij Bonte Veren Bistro & Wijnbar moeten de gasten vooral lekker kunnen eten met een mooie keuze aan wijn. Alle gerechten worden zelf ambachtelijk bereid, de seizoenen volgend. Zo wisselt de kaart bijna maandelijks. Chef kok Bart werkt alleen met pure (h)eerlijke kwaliteitsproducten en eigenaar Bart Jurgens schenkt daar een keur aan passende wijnen bij.
lees verder ›
17 mei 2023/door Yolande Vesters
Buitenlust on Wheels
Voorthuizen, CateringEen culinaire verwennerij vanaf onze mobiele keuken met de Big Green Eggs . Live bereiding van dagverse streekproducten. Heerlijke smaakcombinaties die direct uitgeserveerd worden. Daarbij is in overleg met u van alles mogelijk.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Het Keunenhuis
Winterswijk, RestaurantNel Schellekens kookt al 27 jaar vol passie vanuit het principe dat je alles eet wat er van het land komt: van kop tot kont, van schil tot pit, van bodem tot bord, 0% waste 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit hele gewone producten, in de natuur geplukt of bij de boer gekocht!
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Vesters Restaurant
Nijmegen, RestaurantOnze specialiteiten: Bisque d’homard - Brandade van klipvis geserveerd met rillettes van kabeljauw, appel en cider - Grietfilet met gerookte knolselderij en hollandaise - Ravioli van hert en bloedworst met mosterd en bospeen.
lees verder ›





BEAU Fine Dining/Hotel WICC
Wageningen, RestaurantChefkok Nouredine werkt alleen met natuurlijke en eerlijke ingrediënten en verrassende producten met Arabische en Aziatische invloeden voor een spectaculaire beleving. Het mooiste gerecht is een gerecht waar liefde, tijd en aandacht aan is besteed.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Alberto’s Italian Restaurant
Nijkerk, RestaurantNot just another Italian: We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van WebtailLeden
Informatie
Contact
Onze nieuwsbrief
Er zijn veel mooie ontwikkelingen in het topsegment van restaurants. Elke maand versturen wij onze nieuwsbrief vol met mooie verhalen.