Restaurant Mei Wah Eindhoven gooit het roer om.

Mei Wah Eindhoven met chef Taks Yuen en gastvrouw Anouk Yuen focust op Contemporary Chinese Cuisine.
Restaurant Mei Wah gooit het roer om en gaat zich volledig richten op high end Contemporary Chinese Cuisine. Na 31 maart 2023 stoppen zij – na 57 jaar – met de afhaal- en bezorgmaaltijden. De focus komt dan volledig te liggen op de kwaliteit in het restaurant, de zaal en de keuken.
Het team van Mei Wah gaat zich vanaf nu volledig richten op het restaurant. Dankzij deze keuze kunnen zij nog meer energie, passie en creativiteit in het restaurant investeren. De ambitie om te groeien naar een nog hoger niveau krijgt daarmee de zo gewenste ruimte.
BACK TO THE ROOTS MENU
In de maand april serveren zij een speciaal ‘Back to the roots’-menu, waar de chefs hun traditionele afhaalgerechten voor een laatste keer serveren. Een menu met klassiekers naar de geheime recepten van de familie Yuen, waar ze daarna afscheid van nemen.
Reserveren kan via de website o.v.v. Back to the roots.
goodfood@meiwaheindhoven.com
www.meiwaheindhoven.nl