Restaurant Aan Sjuuteeänjd* ( Sjuut)
25 jaar Sjuut: 25 jaar biologisch en duurzaam pionieren
Wat hebben de Brave Hendrik, de Bloemendaalse Blonde en het Zeeuws Zeempje met elkaar gemeen? Deze drie vergeten groenten staan alledrie in de moestuin van Jean en Sonja Thoma. Na 25 jaar pionieren staan de eigenaren van restaurant Aan Sjuuteeänjd in Schinnen nog altijd stevig met de ‘voeten in de pratsj’. Zij blijven trouw aan hun eigenzinnige werkwijze en creëren culinaire gerechten met gewone, maar vooral lokale en biologische ingrediënten. Streekgerechten op sterrenniveau, maar de chefkok blijft nuchter: “Ik heb liever veertig gasten, dan veertig sterren. De groene Michelinster zien we echter als een mooie waardering voor onze duurzaamheidsmissie.”
Telefoon: 046 443 1767
E-mailadres: info@sjuut.nl
Website: https://www.sjuut.nl
Eigenaar: Jean Thoma & Sonja thoma
Chefkok: Jean Thoma
Maitre: Sonja Thoma