Nobleza Boutique Gastronomique

nobleza, euro-toques nederland

jan gerard van der wal, euro-toques nederlandWe kennen Jan Gerard van der Wal onder andere als patron-cuisinier van restaurant Sir Sèbastian, restaurant Le Petit Bistro en Bistro Aragosta . Al deze restaurants waren aangesloten bij Euro-Toques Nederland omdat Jan Gerard nu eenmaal staat voor ambacht, natuurzuivere kwaliteitsproducten en de (H)eerlijkste gerechten. Onlangs opende hij zijn nieuwste onderneming .

Nobleza Boutique Gastronomique

Een culinaire belevingswinkel waar je terecht kunt voor kwalitatieve, gastronomische producten en ervaringen met een verhaal.

* Heerlijke bijzondere delicatessen.

* Petit traiteur op vrijdag en zaterdag.

* Inspiratie diners in besloten gezelschap.

Is het een restaurant? Nee. Kun je er eten? Ja.

Inspiratiediners

Het zit zo: Op verzoek en af en toe organiseer ik ” inspiratie diners “. Ik kook dan een menu van meerdere gangen en gerechten met o.a. producten die ik in Nobleza verkoop. Zodoende inspireer ik jou, wat je zoal met deze producten kunt doen. Ook trek ik flessen wijn open voor een mooie wijn/ spijs combinatie. Nog een inspiratie dus! Voor deze avonden schuif je aan deze prachtige tafel in de boetiek. Het servies wat ik voor deze inspiratiediners gebruik liet ik exclusief maken door een artist uit Spanje. Indien je belangstelling hebt voor een inspiratiediner, mail mij via office@nobleza-agency.nl

nobleza, euro-toques nederlandAlleen uit eten?

Ook jij kent waarschijnlijk wel iemand die alleenstaande is. Vaak gaan deze personen niet snel alleen naar een restaurant. Begrijpelijk omdat de drempel dan best hoog kan zijn. In  Nobleza Boutique zien wij ook klanten die alleen zijn en daarom komen voor de producten uit ons traiteur aanbod om thuis van te genieten. Dat bracht ons op het volgende idee. Bij Nobleza staat verbinden hoog in ons vaandel. Daarom organiseert Jan Gerard een TABLE d’ Hôte voor ieder die dat maar wil. Aanschuiven om 18.30 uur en genieten van een heerlijk maaltijd uit de keuken van Nobleza. Je zit met maximaal 10 gasten aan tafel. Één plaats is voor Jan Gerard . Hij kookt de maaltijd ( 2 gerechten) en vertelt iets over de producten, de rest loopt zoals het gaat lopen. Iedereen is welkom en vol is vol. Met name alleenstaande personen worden aangemoedigd om te komen.