Nieuws

Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

marijke muoi wine&dine, euro-toques nederland

 Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine: Eerlijk, puur en lokaal.

Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine: Eerlijk, puur en lokaal.

Verscholen in de Friese bossen van Oranjewoud, vlakbij Heerenveen, ligt Parkhotel Tjaarda met zijn culinaire Bistro Marijke Muoi…
lees verder ›
3 juni 2024/door Yolande Vesters
kasteel maurick, euro-toques nederland

Inspirerende ontmoeting bij Kasteel Maurick Vught.

De Lievergoed Collectie en Kasteel Maurick

Een bezoek aan Kasteel Maurick in Vught brengt ons in gesprek met de inspirerende mede-eigenaar en culinair directeur Niek van Lieverloo. Niek heeft veel werkervaring…
lees verder ›
1 juni 2024/door Yolande Vesters
bender foodservice equipment, euro-toques nederland

Bender Foodservice Equipment sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland.

Familie Bender – 200 jaar kwaliteit  

Wij zijn Bender. Voor een zeer lange tijd een totaal leverancier voor de professionele hospitality markt waaronder restaurants, hotels, catering en overige…
lees verder ›
28 mei 2024/door Yolande Vesters
restaurant rosemary, euro-toques nederland

Restaurant Rosemary: Persoonlijk Vers Lokaal !

Dat zijn de kernwoorden van ROSEMARY.


Bij ons kun je terecht voor een fijne lunch, een luxe borrel en een avondvullend diner.
​In ROSEMARY koken wij zo lokaal mogelijk en halen wij onze inspiratie…
lees verder ›
21 mei 2024/door Yolande Vesters
silentmolds, euro-toques nederland, partnership

Silentmolds, where ideas meet innovation!

SilentMolds, wij maken mallen! We zijn misschien nieuw op de markt, maar onze mallen zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van alleen de beste materialen uit duurzame bronnen.

Vanuit een achtergrond…
lees verder ›
21 mei 2024/door Yolande Vesters
smaakmakers, gastvrij rotterdam, euro-toques nederland

Aankondiging “Minder Zout, Meer Smaak Award” 2024

Aankondiging “Minder Zout, Meer Smaak Award” 2024 powered by Euro-Toques Nederland, HANOS en Nierstichting 

Dinsdag 24 september : 11.00 – 16.00 uur Gastvrij Rotterdam Ahoy Hal 4

Met Smaakmakers…
lees verder ›
17 mei 2024/door Yolande Vesters
big green egg, euro-toques nederland, partner

Evergreens – where food and music come together.

Twee jaar voorbereiding, liefde, passie en veel plezier. Graag presenteren wij u Evergreens from around Europe. Een unieke combinatie van recepten en muziek zoals nog nooit eerder verschenen is. Uitgebracht…
lees verder ›
15 mei 2024/door Yolande Vesters
cookware company, green pan, euro-toques nederland

PFAS: beter voorkomen dan saneren!

Sinds enkele jaren leeft er een toenemende bezorgdheid rond de aanwezigheid van PFAS in Nederland. Deze “forever chemicals” worden in onze grond en ons bodemwater aangetroffen. Daarnaast worden ze…
lees verder ›
14 mei 2024/door Yolande Vesters
streekvis, hanos, euro-toques nederland

Euro-toques partners Hanos en Streekvis starten samenwerking; Streekvis beekridder ‘Dutch charr’ nu ook verkrijgbaar bij 5 Hanos vestigingen.

Over Streekvis


Midden in de Betuwe, tussen de fruitbomen ligt viskwekerij Streekvis. Streekvis is voortgekomen uit, en onderdeel van, het consultancy bedrijf New Gills van Jelle Busscher. Hij heeft…
lees verder ›
2 mei 2024/door Yolande Vesters
de dyck, euro-toques nederland,inauguratie

Unieke six-hands-lunch van drie Groene Michelin Sterrenchefs bij De Dyck in Woubrugge ongekend succes!

Dinsdag 30 april 2024 gingen 3 groene Michelin Sterren Chefs de samenwerking aan bij restaurant De Dyck in Woubrugge. Samen verzorgden zij een 6 hands walking lunch voor de leden van Euro-Toques Nederland.…
lees verder ›
1 mei 2024/door Yolande Vesters
de monnikendam, euro-toques nederland

De Monnikendam: Verborgen parel op één van de mooiste plekjes in Amersfoort.

Richard Veld is in Curaçao geboren. Toen hij de horeca opleiding voor kok volgde en stage ging lopen bij het Plaza Hotel op Curaçao veranderde dat zijn leven. Het hotel had alles, waaronder een eigen…
lees verder ›
26 april 2024/door Yolande Vesters
kameraod brouwers, bier&spijs, euro-toques nederland

Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024 BBB Maastricht

In restaurants wordt steeds vaker gevraagd naar alternatieven voor wijn als begeleiding van een gerecht. Het blijkt dat speciaalbieren dan vaak mooie combinaties opleveren, waarbij de gast verrast wordt…
lees verder ›
25 april 2024/door Yolande Vesters
de 6 linden, restaurant, euro-toques nederland

Jesse & Eelke bouwen met De 6 Linden in Heille een eigen paradijs op aarde

Jesse Verdonk en Eelke Mol hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie Communicatie Wetenschap in Amsterdam. Naast deze studie hebben zij allebei veel gewerkt in de horeca, zowel in de keuken als in…
lees verder ›
20 april 2024/door Yolande Vesters
kameraod brouwers, partner euro-toques nederland

Kameraod Brouwers, brouwers met passie voor het brouwen en proeven van speciaalbier.

Wij zijn Kameraod Brouwers, brouwers met passie voor het brouwen en proeven van speciaalbier. Met onze ambacht, doorgegeven van vader op zoon, zijn we altijd op zoek naar een perfect uitgebalanceerd speciaalbier.…
lees verder ›
20 april 2024/door Yolande Vesters
graaf ter horst, euro-toques nederland

Bij Graaf ter Horst louter verse ingrediënten van zo dicht mogelijk bij huis.

Hoewel het spreekwoord zegt: “Wat men van ver haalt, is lekker”,  halen chef Mike Honig en zijn team de ingrediënten voor hun culinaire kunsten liever zo dicht mogelijk bij huis. Letterlijk om de…
lees verder ›
20 april 2024/door Yolande Vesters
VanDrie Group

ONZE KETEN VORMT ONZE KRACHT. VanDrie Group, Controlled Quality Veal

Onze keten vormt onze kracht om prachtige producten te maken, zoals kalfs- en rundvlees, diervoeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen.
We zijn een Nederlands familiebedrijf dat met bevlogen innovatie…
lees verder ›
15 april 2024/door Yolande Vesters
Jos van grunsven, ere-lid, euro-toques nederland

Ere-lid Jos van Grunsven is op zoek naar serviesgoed, keukeninventaris etc. voor nieuw project

In het mooie plaatsje Groesbeek ben ik bezig met de voorbereidingen van een eigentijds horeca-concept binnen een woonzorg - locatie. Rode draad in het project is dat mensen die het wat minder hebben getroffen…
lees verder ›
10 april 2024/door Yolande Vesters
hotel de draak, restaurant 1397, euro-toques nederland jaarevent

Programma Euro-Toques Nederland Jaarevent 2024 Hotel De Draak – Restaurant 1397

Waar: Grand Hotel De Draak - Restaurant 1397 Bergen op Zoom





Wanneer:  maandag 10 juni 2024

Programma:

12.00 uur: Ontvangst met naambadge bij receptie Hotel De Draak & walking…
lees verder ›
30 maart 2024/door Yolande Vesters
de mandemaaker, euro-toques nederland,cookware company

Cookware Company bij Restaurant De Mandemaaker.

Onlangs ontvingen Chef Sander De Vette en eigenaar Bert van Eijden van restaurant De Mandemaaker Bunschoten Spakenburg de tweede prijs van de Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs 2023 …
lees verder ›
30 maart 2024/door Yolande Vesters
il gattopardo, euro-toques nederland

Restaurant Il Gattopardo Rotterdam opgenomen in de Michelin Gids

Het advies van Michelin:
Il Gattopardo is een restaurant met uitstraling, een zaak die een zekere Italiaanse je-ne-sais-quoi bezit. De chef komt persoonlijk aan tafel zijn Siciliaanse gerechten voorstellen,…
lees verder ›
30 maart 2024/door Yolande Vesters