Nieuws

Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

werner drent, chef de cuisine huis ter duin, minder zout meer smaak award 2024

Chef’s Portrait Werner Drent – “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”

"Minder Zout, Meer Smaak Award 2024" powered by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Echte Smaakmakers koken met pure smaken en werken met de mooiste en meest verse ingrediënten. Deze chefs zoeken continu…
lees verder ›
13 augustus 2024/door Yolande Vesters
antonio cavoto, mangia pizza, euro-toques nederland

Mangia Pizza Cucina by Antonio Cavoto sluit zich aan bij Euro-Toques

Chef Antonio Cavoto behoort tot één van ’s werelds top 100 pizzabakkers. Naast zijn studie tot bouwkundig ingenieur ontwikkelt hij zijn passie voor de Napolitaanse pizza als hij samen met zijn vader…
lees verder ›
12 augustus 2024/door Yolande Vesters
euro-toques nederland young chef award 2023, bart eker

Dit zijn de zes kandidaten in de finale van de “Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf”  tijdens Gastvrij Rotterdam.

Woensdag 25 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zal vanaf 11.00 uur de finale plaatsvinden van de wedstrijd “Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf”…
lees verder ›
6 augustus 2024/door Yolande Vesters
minder zout meer smaak 2023

De zes kandidaten in de finale van de “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024” tijdens Gastvrij Rotterdam.

Dinsdag 24 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge, vindt vanaf 11.00 uur de finale van de “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”, powered by HANOS, Euro-Toques Nederland en Nierstichting plaats…
lees verder ›
5 augustus 2024/door Yolande Vesters
restaurantprijs 2023, de slotplaats, euro-toques nederland

De zes kandidaten in de finale van de Euro-Toques Nederland Restaurantprijs by Cookware Company tijdens Gastvrij Rotterdam.

Maandag 23 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge, vindt vanaf 11.00 uur de finale van de Euro-Toques Nederland Restaurantprijs by Cookware Company plaats tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.…
lees verder ›
31 juli 2024/door Yolande Vesters
wesley borstel patisserie, euro-toques nederland partner

Wesley Borstel Patisserie Haarlem sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Mijn naam is Wesley Borstel en ik heb een grote passie voor chocolade en patisserie. Van vlierbloesem tot houtskool, geen smaakcombinatie is mij te gek.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest,…
lees verder ›
28 juli 2024/door Yolande Vesters
old skool, euro-toques nederland

Kameraadschap, toewijding en enthousiasme bij Old Skool Druten.

Team Milena en Johan Visser, Restaurant Old Skool Druten

Johan en Milena Visser hebben elkaar alweer 28 jaar geleden ontmoet bij Restaurant de Weeghbrug in Wamel met oud Euro-Toques Nederland leden…
lees verder ›
27 juli 2024/door Yolande Vesters

VHC ActiFood: 25 jaar, groot feest

VHC ActiFood, een horecagroothandel met een hart voor service en betrokkenheid, viert in januari 2025 het 25-jarig jubileum. En dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 21 en 22 januari vindt…
lees verder ›
18 juli 2024/door Yolande Vesters
martin berkelmans, pollevie, euro-toques nederland

Chef patron Martin Berkelmans restaurant Pollevie

Martin Berkelmans van restaurant Pollevie in ’s-Hertogenbosch is opgegroeid in de horeca. Opa had al een herberg in centrum Vught en zijn vader werkte o.a. bij restaurant Chalet Royal en Hotel Des Indes,…
lees verder ›
10 juli 2024/door Yolande Vesters
nobleza, euro-toques nederland

Nobleza Boutique Gastronomique

We kennen Jan Gerard van der Wal onder andere als patron-cuisinier van restaurant Sir Sèbastian, restaurant Le Petit Bistro en Bistro Aragosta . Al deze restaurants waren aangesloten bij Euro-Toques Nederland…
lees verder ›
8 juli 2024/door Yolande Vesters
gaia green awards 2024, ethica, euro-toques nederland

Dit zijn de 9 finalisten voor de Gaia Green Awards 2024

Hotels

The Usual (Rotterdam)
Van der Valk Hotel (Den Haag – Wassenaar)
Stayokay (Dordrecht)

Restaurants

Surf en Beach (Katwijk aan Zee)
Proeflokaal d’Ouwe Smisse (Zonnemaire)
lees verder ›
5 juli 2024/door Yolande Vesters
driessen food, 125 jaar, euro-toques nederland

125 JAAR DRIESSEN FOOD

Kom en vier met ons het 125-jarig bestaan van Driessen Food! Dit wordt een geweldig evenement vol met lekker eten, inspiratie, muziek en plezier. Mis deze kans niet om de rijke geschiedenis van ons…
lees verder ›
5 juli 2024/door Yolande Vesters
palux young innovation award internationaal, euro-toques nederland

PALUX Young Innovation Award 2024 wordt Internationaal

PALUX Young Innovation Award 2024 wordt InternationaalWoensdag 9 oktober : 11.00 – 15.00 uur Folie Culinaire BBB Maastricht

De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge…
lees verder ›
5 juli 2024/door Yolande Vesters
gastvrij rotterdam, euro-toques wedstrijdprogramma

Euro-Toques Nederland komt met een geheel nieuw programma tijdens Gastvrij Rotterdam

Dit jaar zal Euro-Toques Nederland met een geheel nieuwe invulling van de wedstrijdarena en de wedstrijden komen tijdens Gastvrij Rotterdam 2024. Het gaat tenslotte om aantrekkelijke wedstrijden voor deelnemers,…
lees verder ›
2 juli 2024/door Yolande Vesters
euro-toques nederland jaarevent 2024

Euro-Toques Nederland Jaarevent 2024 daverend succes.

Maandag 10 juni was Grand Hotel De Draak met restaurant 1397 in Bergen op Zoom gastheer voor het jaarlijkse Euro-Toques Nederland Jaarevent. Ruim 180 deelnemers namen deel aan een gevarieerd programma…
lees verder ›
2 juli 2024/door Yolande Vesters
harrogate spring water, euro-toques nederland

Harrogate Sping Water sluit zich aan als partner van Euro-Toques Nederland

Intro
Gelegen in het prachtige Yorkshire, waar de natuurlijke bron van het kuuroord Harrogate is gevestigd, mag Harrogate Water zich met trots de grootste onafhankelijke producent van gebotteld…
lees verder ›
1 juli 2024/door Yolande Vesters
livar, euro-toques nederland

Succesvolle Livar Inspiratiedag

Verbinding en inspiratie op de kloosterboerderij van Abdij Lilbosch

Met groot enthousiasme kijkt Livar terug op de succesvolle inspiratiedag die plaatsvond op de historische kloosterboerderij van Abdij…
lees verder ›
21 juni 2024/door Yolande Vesters
de steurhoeve, euro-toques nederland

De Steurhoeve in Laren: het zwarte goud van de Achterhoek

In het Gelderse dorpje Laren staat in een prachtig coulisselandschap met her en der boerenbedrijven , uitgestrekte weilanden en akkers, de steurkwekerij De Steurhoeve. Hier worden we ontvangen door Martin…
lees verder ›
6 juni 2024/door Yolande Vesters
restaurant novum, wur wageningen, euro-toques nederland

Klassieke gerechten in een modern en innovatief jasje bij Novum WUR Wageningen.

Gezond, lokaal en duurzaam voor een betere wereld

Restaurant Novum is gelegen op de campus van Wageningen University & Research (WUR). Het is dé culinaire ontmoetingsplek van de campus waar ontmoeting,…
lees verder ›
5 juni 2024/door Yolande Vesters
tartufo lab, partnership, euro-toques nederland

Tartufo Lab met Davide & Sebastian Cianni: truffels en truffelproducten

De oprichting van Tartufo Lab
Tartufo Lab is opgericht door de twee enthousiaste broers Davide & Sebastian Cianni. Zij zijn de drijvende krachten achter Tartufo Lab, het nieuwe kleine familiebedrijf…
lees verder ›
5 juni 2024/door Yolande Vesters