Nieuws

Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

ambachthuys, dimitri roedoe, ruben bos, euro-toques nederland

Chef’s Portrait Dimitri Roedoe – Euro-Toques Restaurantprijs by Cookware Company

Finalist Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4
De Klassieke Franse keuken maar altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken, ideeën en smaakcombinaties.

Na…
lees verder ›
26 augustus 2024/door Yolande Vesters
palux, il gattopardo, euro-toques nederland

PALUX Young Innovation Award Internationaal 2024 tijdens Folie Culinaire – dit zijn de deelnemers

Woensdag 9 oktober : 11.00 – 15.00 uur Folie Culinaire BBB Maastricht

De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen Euro-Toques Nederland een…
lees verder ›
26 augustus 2024/door Yolande Vesters
Zoë Broosus

Chef’s Portrait Zoë Broosus – Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024

” Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Zoë Broosus - Restaurant 1397 Bergen op Zoom
Mijn naam is Zoë Broosus en ik ben 18 jaar oud.…
lees verder ›
24 augustus 2024/door Yolande Vesters
nigell rietveld, kozee purmerend, euro-toques nederland

Chef’s Portrait Nigell Rietveld – Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024

” Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Nigell Rietveld - Restaurant Kozee Purmerend
Mijn naam is Nigell Rietveld, 25 jaar oud en geboren…
lees verder ›
24 augustus 2024/door Yolande Vesters
bieko rindt, chef de kleischuur, euro-toques nederland

Chef’s Portrait Bieko Rindt – “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”

“Minder Zout, Meer Smaak Award 2024” powered by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Echte Smaakmakers koken met pure smaken en werken met de mooiste en meest verse ingrediënten. Deze chefs zoeken…
lees verder ›
24 augustus 2024/door Yolande Vesters
mastercless insecten, hotel wicc, euro-toques nederland

Culinaire masterclass Joseph Yoon – Hotel WICC Wageningen

Insecten-cuisine: Koken met insecten – Wat, waarom en hoe?
“Slijmerig maar smakelijk” aldus Simba in de welbekende Disneyfilm. En smakelijk zijn ze zeker! Deze kleine eiwitbommetjes hebben een unieke…
lees verder ›
22 augustus 2024/door Yolande Vesters
houwers groep, euro-toques nederland

6 Tips om producten snel terug te koelen van Houwers Groep

Zoek verkoeling tijdens je werk. Voor jezelf, maar zeker ook voor je producten. Een grote pan soep die om 10.00 uur is gemaakt, staat om 16.00 uur nog in de koelcel met een kerntemperatuur van 20°C. Wat…
lees verder ›
21 augustus 2024/door Yolande Vesters
raznov bloj, euro-toques romania, palux innovation award 2024

Chef’s Portrait Razvan Bloj (Romania) – PALUX Innovation Award 2024 International by ETN

PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International

Chef Razvan Bloj Romania

“I am a very ambitious person and involved in any activity, always eager for new…
lees verder ›
20 augustus 2024/door Yolande Vesters
Jos van der Noll, Le Nord, Euro-Toques Nederland

Chef’s Portrait Jos van der Noll – PALUX Innovation Award 2024 International by ETN

PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International 9 oktober Kookpodium Culinaire Saisonnier Folie Culinaire BBB Maastricht
Jos is een jonge maar gedreven Chef. In…
lees verder ›
20 augustus 2024/door Yolande Vesters
iris de laat-van baar, landgoed huize bergen, euro-toques nederland

Chef’s Portrait Iris De Laat – van Baar – Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024

" Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf" powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland."
Iris de Laat – van Baar – Landgoed Huize Bergen Vught
Mijn naam is Iris de Laat - van Baar, ik…
lees verder ›
20 augustus 2024/door Yolande Vesters
tiego teunissen, restaurant vesters, euro-toques nederland, deelnemer jonge keukenhelden en het glazen kalf 2024

Chef’s Portrait Tiego Teunissen – Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024

" Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf" powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Tiego Teunissen - Restaurant Vesters Nijmegen
Mijn naam is Tiego Teunissen. Ik werk bij Restaurant…
lees verder ›
19 augustus 2024/door Yolande Vesters
ijssel restobar, beats&bites, euro-toques nederland

Beats & Bites. Vier de zomer met IJssel Restobar op de IJsselrivier!

Beats & Bites


Vier de zomer samen met IJssel Restobar op de IJssel rivier!
Tijdens deze avond richten we het pontje van Deventer in met een DJ, wijn- en oesterbar.
Vrijdag 16 & 23 Augustus
19.30…
lees verder ›
19 augustus 2024/door Yolande Vesters
bbb maastricht 2024, euro-toques nederland

Programma Euro-Toques Nederland & International tijdens horeca vakbeurs BBB Maastricht 2024

Zondag 6 oktober 14.00 - 16.30 uur
Tijdens de exclusieve Folie Culinaire Preview Day zullen de Partners van Euro-Toques je inspireren met producten en diensten van het hoogste culinaire niveau. Ontmoet…
lees verder ›
18 augustus 2024/door Yolande Vesters
aroma fine dining-pizza, euro-toques nederland

Fine dining-pizza bij restaurant Aroma in Vaassen

Pasquale Carfora en Antonio Cavoto verzorgen
Fine dining-pizza bij restaurant Aroma in Vaassen
Euro-Toques Nederland-lid Pasquale Carfora is chef-kok van restaurant Aroma Italian Fine Dining in Vaassen,…
lees verder ›
18 augustus 2024/door Yolande Vesters
ralph ortmans, minder zout meer smaak, euro-toques nederland

Chef’s Portrait Ralph Ortmans – finalist “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”

Niets is zo creatief als de natuur. Vier ingrediënten en voeg niet meer bewerkingen of smaakstoffen toe dan een product nodig heeft.
Mijn naam is Ralph Ortmans. Ik ben 38 jaar en ben de mede-eigenaar…
lees verder ›
17 augustus 2024/door Yolande Vesters
servais tielman, beluga loves you euro-toques nederland

Servais & Stephanie Tielman sluiten zich met Beluga Loves You* aan bij Euro-Toques Nederland

De missie van Beluga
Bij Beluga Loves You* streven we altijd naar het állerbeste voor onze gasten. Het liefst gebruiken we daarbij zoveel mogelijk lokale producten. Er is namelijk zoveel moois in de…
lees verder ›
17 augustus 2024/door Yolande Vesters
ethica restaurant, euro-toques nederland, minder zout meer smaak

Chef’s Portrait Robin Collard – “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”

“Minder Zout, Meer Smaak Award 2024” powered by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Echte Smaakmakers koken met pure smaken en werken met de mooiste en meest verse ingrediënten. Deze chefs zoeken…
lees verder ›
15 augustus 2024/door Yolande Vesters
Yornie van Dijk, Restaurant Basiliek, Minder Zout Meer Smaak Award 2024

Chef’s Portrait Yornie van Dijk – “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”

“Minder Zout, Meer Smaak Award 2024” powered by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Echte Smaakmakers koken met pure smaken en werken met de mooiste en meest verse ingrediënten. Deze chefs zoeken…
lees verder ›
14 augustus 2024/door Yolande Vesters

Restaurant Johannes Herengracht 413 Amsterdam weet steeds opnieuw te verrassen

Vanaf 2018 is chef-kok Martijn Hendrikse eigenaar van restaurant Johannes  aan de Herengracht 413 in Amsterdam. Hij werkt dan al een jaar in de keuken van Johannes. Daarvoor doet hij werkervaring op bij…
lees verder ›
14 augustus 2024/door Yolande Vesters
jouke-piet drijfout, de slotplaats, finalist minder zout meer smaak

Chef’s Portrait Jouke-Piet Drijfhout – “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”

“Minder Zout, Meer Smaak Award 2024” powered by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

Echte Smaakmakers koken met pure smaken en werken met de mooiste en meest verse ingrediënten. Deze chefs zoeken…
lees verder ›
13 augustus 2024/door Yolande Vesters