Nieuws

Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

euro-toques nederland young chef award 2023, bart eker

Bart Eker jurylid – Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024 by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland

” Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Bart Eker Kasteel Kerckebosch Zeist
Begin 2016 begint zijn koks-carrière als stagiair bij de Bovenmeester…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
yolande vesters, voorzitter euro-toques nederland,

Yolande Vesters, organisator “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

Yolande Vesters – Voorzitter Euro-Toques Nederland
Yolande heeft een grote passie voor Horeca, ruim 40 jaar als (sterren)restaurantbezoeker in binnen- en buitenland en sinds 10 jaar als Chef Patron…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
edwin loos, culinaire saisonnier, euro-toques nederland

Edwin Loos, moderator “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

Edwin Loos
Na het afronden van de Middelbare Hotelschool in Heerlen in 1991 begint Edwin zijn kook loopbaan  als zelfstandig werkend kok bij één van de meest gerenommeerde restaurants van Nederland,…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Loek Beemster, HANOS, Euro-Toques Nederland Partner

Loek Beemster, organisatie en jurylid “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

Loek Beemster, Commercieel Directeur National Accounts HANOS Nederland
Voordat Loek Beemster,  Commercieel Directeur National Accounts Hanos Nederland, in 2005 bij horecagroothandel Hanos ging werken…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
isabelle van waesberge, nierstichting

Isabelle van Waesberge, organisatie “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

Isabelle van Waesberge, relatiemanager partnerships Nierstichting Nederland
Relatiemanager partnerships Nierstichting Nederland Isabelle van Waesberge: ‘Deze wedstrijd draagt creatief bij aan een mooi…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
hans van triest, kasteel kerckebosch

Hans van Triest, jurylid “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

Patron Cuisinier Hans van Triest
Patron Cuisinier Hans van Triest loop al wat jaartjes mee in de horeca. Met grote leermeesters als Cas Spijkers, Lucas Rive, Herman den Blijker en André van Doorn, heeft…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
annelies pijper, lekker500, minder zout meer smaak award, euro-toques nederland

Annelies Pijper, jurylid “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

Annelies Pijper, hoofdredacteur LEKKER500
Lekker beoordeelt elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland op kritische en onafhankelijke wijze. Steeds weer weten de makers van Lekker een gids neer te…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
adrian zarzo, nierstichting, minder zout meer smaak, euro-toques nederland

Chef-kok Adrian Zarzo voorzitter jury “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”.

Chef-kok Adrian Zarzo,culinair ambassadeur Nierstichting
Adrian Zarzo, culinair ondernemer van onder andere het sterrenrestaurant Zarzo in Eindhoven, verbindt zich als culinair ambassadeur aan de Nierstichting.…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
silvie slachter, nieuwsbestuurslid euro-toques nederland, mecc bbb

Silvie Slachter: Euro-Toques Nederland Restaurantprijs 2024 by Cookware Company & GreenPan

PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Moderator  Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Silvie Slachter, Vicevoorzitter…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
Jos van grunsven, ere-lid, euro-toques nederland

Jos van Grunsven: Euro-Toques Nederland Restaurantprijs 2024 by Cookware Company & GreenPan

PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Demokeuken  Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Jos van Grunsven, wedstrijdvloer
6…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
willem nijland, wedstrijdleider, gastvrij rotterdam

Wedstrijdleider Willem Nijland – Euro-Toques Restaurantprijs 2024 by Cookware Company

PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Wedstrijdleiding Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Chef Willem Nijland
Chef…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
Yolande Vesters

Yolande Vesters: Euro-Toques Nederland Restaurantprijs 2024 by Cookware Company & GreenPan

PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Moderator  Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Yolande Vesters - Voorzitter…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
Imad El Khalfiuoi, Hotel De Draak, Euro-Toques Nederland

Jury’s Portrait: Imad El Khalfioui – Grand Hotel De Draak – Restaurant 1397 – The Bar

PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Jurylid Hospitality Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Imad Khalfioui General Manager Hotel De Draak…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
jouke-piet drijfout, de slotplaats, finalist minder zout meer smaak

Jury’s Portrait: Jouke-Piet Drijfhout Restaurant de Slotplaats Bakkeveen Winnaar 2023

PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Voorzitter Jury Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Jouke-Piet Drijfhout is chef/mede eigenaar van…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
vol5 jus de vegetable, partner euro-toques nederland

VOL5 Jus De Vegetable sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

– De smakelijkste saus zonder vlees –
Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is…
lees verder ›
13 september 2024/door Yolande Vesters
vol5 jus de vegetable, euro-toques nederland, partner

VOL5 Jus De Vegetable

- De smakelijkste saus zonder vlees -
Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is van hoogwaardige kwaliteit.


VOL5 'Jus de Vegetable' is bedoeld voor de foodprofessional en heeft een rijke en volle smaak, waarbij vlees niet wordt gemist. Een mooie eigenschap, aangezien de saus is ontwikkeld om bij élk gerecht te gebruiken als smaakmaker. VOL5 is dus toepasbaar bij zowel vegetarisch, vegan, vlees, vis als gevogelte. De saus is geweldig van smaak, plakt aan de lippen en geeft een heerlijk vettig mondgevoel. En niet onbelangrijk, de saus is direct toe te passen en ook nog eens zeer geschikt om uw eigen ‘finishing touch’ aan te geven. Kortom, een snelle en smaakvolle oplossing voor vega(n) en ieder ander gerecht.
lees verder ›
13 september 2024/door Yolande Vesters
tommaso mandorino, euro-toques italia, palux innovation award

Chef’s Portrait Tommaso Mandorino – PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques

PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International 9 oktober Kookpodium Culinaire Saisonnier Folie Culinaire BBB Maastricht
Tommaso Mandorino Euro-Toques Italia
Tommaso…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
rares moga, euro-toques romania, palux innovation award

Chef’s Portrait Rares Moga – PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques

PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International 9 oktober Kookpodium Culinaire Saisonnier Folie Culinaire BBB Maastricht
Rares Moga Euro-Toques Romania
Rares Moga- Head…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
vanillapoint, partner euro-toques nederland

VANILLAPoint sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Ervaar de uitzonderlijke kwaliteit van onze vanille


Wij telen en verwerken vanille in Oeganda en exporteren dat naar Nederland. De vanille komt direct van de familieplantage van VanillaPoint oprichter…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
kookboek italian fine dining by pasquale carfora

De essentie van Italiaans Fine Dining bij Aroma

Het kookboek van Pasquale Carfora
Restaurant Aroma in Vaassen combineert de rijke Italiaanse culinaire tradities met een moderne twist. Chef Pasquale Carfora, die nu zijn eigen kookboek heeft uitgebracht,…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters