Nieuws

Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

In Memoriam Erelid Daam Scharloo

Daam, Elly, vrienden en kennissen wisten het al langer. Daam was ernstig ziek en zou niet meer herstellen. Daarom wilde hij nog één maal gastheer zijn op zijn eigen Levensfeest. Maandag 11 november 2024…
lees verder ›
4 maart 2025/door Yolande Vesters

Kok in de Klas 2025: van 16 t/m 18 juni 2025!

Jong geleerd is oud gedaan. Van 16 t/m 18 juni 2025 vindt Kok in de Klas weer plaats! Doen jullie dit jaar mee? Tijdens het evenement: Kok in de Klas gaan we zoveel mogelijk kinderen van groep 6, 7 en…
lees verder ›
3 maart 2025/door Yolande Vesters

𝗕𝗶𝗲𝗿 𝗮𝗮𝗻 𝘁𝗮𝗳𝗲𝗹 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗴𝗮𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗲 bij Het Arsenaal 1309 Doesburg

Beers & Bites
Een echte bierproeverij & samenwerking tussen Craft&Cuisine en Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Brouwers en Chef-kok slaan de handen ineen voor dit prachtige evenement in bier…
lees verder ›
3 maart 2025/door Yolande Vesters

Maak kennis met Diversey: Uw partner in duurzaam reinigen

Diversey, onderdeel van Solenis, trotse partner van Euro-Toques!
We hebben geweldig nieuws! Diversey, onderdeel van Solenis, is nu trotse partner van Euro-Toques Nederland. Samen streven we naar perfecte…
lees verder ›
2 maart 2025/door Yolande Vesters

14e Editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs AFAS Stadion Alkmaar

VHC Jongens BV nodigt je van harte uit voor de 14e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs, hét evenement waar duizenden horecaprofessionals samenkomen om te ontdekken, te proeven en te ervaren hoe…
lees verder ›
1 maart 2025/door Yolande Vesters

ONTDEK Marijke Muoi Wine & Dine met gast sterren chef Jarno Eggen

Op donderdag 17 april  organiseren wij een bijzondere culinaire avond. Sterren chef Jarno Eggen van 2-sterren restaurant De Groene Lantaarn is deze avond onze gast chef.
Programma en kosten:
Wij ontvangen…
lees verder ›
1 maart 2025/door Yolande Vesters

Le Nouveau Chef x Euro-Toques International!

Le Nouveau Chef x Euro-Toques International!

Groot nieuws! Le Nouveau Chef en Euro-Toques International slaan de handen ineen. Le Nouveau Chef: "We zijn supertrots om onze samenwerking internationaal…
lees verder ›
26 februari 2025/door Yolande Vesters

Lieke Nicole-Creemers van Restaurant Le Nord opent in april 2025 Restaurant NORRA in Bilthoven

Op 2 april 2025 opent Lieke Nicole-Creemers Restaurant NORRA in het centrum van Bilthoven. Het fine-dining-restaurant gelegen aan het Emmaplein 10 wordt het tweede restaurant van de ondernemer, die ook…
lees verder ›
26 februari 2025/door Yolande Vesters

EEN NIEUW HOOFDSTUK VOOR BENDER IN 205 JAAR FAMILIE-ONDERNEMERSCHAP

 Den Haag, 5 februari 2025 

Een historisch moment binnen één van de oudste en meest gerespecteerde familiebedrijven van Nederland: na 205 jaar is het stokje overgedragen van generatie 6 aan generatie…
lees verder ›
15 februari 2025/door Yolande Vesters

PAGO DE VALDECUEVAS – SPAANSE ARBEQUINA EXTRA VIERGE OLIJFOLIE

Over BCBG Products B.V.
BCBG Products B.V. is dé importeur en distributeur van hoogwaardige mediterrane producten, met een sterke focus op de beste Spaanse olijfolie (o.a. Valderrama olijfolie). Als…
lees verder ›
15 februari 2025/door Yolande Vesters

Een ode aan de bianchetto truffel

Als de herfsttruffel zijn sporen in de grond achterlaat en de witte- en zwarte wintertruffels hun kostbaarheid met ons hebben gedeeld, dan komt de delicate bianchetto truffel zo langzamerhand in zijn volle…
lees verder ›
15 februari 2025/door Yolande Vesters

Leefgoed De Olifant met restaurant De Koningin sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Steenoven De Olifant ( met een knipoog naar het meanderende riviertje als de slurf van een olifant) is een rijksmonument met een rijke historie. De oven waarin eens de befaamde IJsselstenen werden gebakken,…
lees verder ›
11 februari 2025/door Yolande Vesters

’t Schippershuis in de sterren

Op 6 april 2025 zetten we letterlijk de sterren op tafel met een exclusief four hands dinner van niemand minder dan sterrenchef Jan Smink 🌟 en onze eigen chef-kok Daryanto!

Jan Smink staat bekend…
lees verder ›
4 februari 2025/door Yolande Vesters

Chef-kok De Leeuw….. Aangenaam!

We kennen chef-kok Jimmy De Leeuw vanaf 2020, toen nog wonende en werkende in Nederland. Inmiddels woont het gezin in België maar Jimmy is zowel in België als Nederland actief. Hij helpt graag op het…
lees verder ›
30 januari 2025/door Yolande Vesters

Restaurant De Mandemaaker verwelkomt nieuwe eigenaren per 1 februari 2025

Met trots kondigen wij aan dat Restaurant De Mandemaaker per 1 februari 2025 officieel
wordt overgenomen door Sander de Vette en Annegreet Erkelens. Na een rijke
geschiedenis en 27 jaar van toegewijd…
lees verder ›
29 januari 2025/door Yolande Vesters

Ben Aerts sluit zich met Aertse Smaken aan Bij Euro-Toques Nederland

Met hun hotel restaurant de Zwaan in Venraij ( Limburg) waren Ben Aerts en partner Nel Craenmehr jaren aangesloten bij Euro-Toques Nederland tot zij maart 2021 besloten het bedrijf te verkopen. Nu keert…
lees verder ›
28 januari 2025/door Yolande Vesters

Pasquale Carfora neemt hoofdprijs Young Innovation Award by Euro-Toques International in ontvangst

9 Oktober 2024 won chef Pasquale Carfora, eigenaar van restaurant Aroma, Italian Fine Dining in Vaassen de 1e Young Innovation Award by Euro-Toques International tijdens de BBB – Folie Culinaire in Maastricht.…
lees verder ›
26 januari 2025/door Yolande Vesters

Restaurant Down to Earth Velp sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Wij, Reno Wiertz & Siebe de Roos, delen een unieke band als voormalige studenten van de hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden. Onze wegen kruisten tijdens afstudeerstages in Sydney, Australië, waar…
lees verder ›
17 januari 2025/door Yolande Vesters

Euro-Toques X Restaurant Novum nodigen je uit voor de 1e Nieuwjaar Netwerklunch 2025

Maandag 3 februari 2025 – 12.00 uur
Restaurant Novum – Gebouw Omnia Wageningen University & Research
Met veel plezier nodigen we jullie allen uit voor de 1e netwerklunch 2025.

Welkom bij Restaurant…
lees verder ›
16 januari 2025/door Yolande Vesters

Fermentatie workshop bij Restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg.

Maak kennis met de kracht van fermenteren. Hoe te werken, wat te doen en hoe te gebruiken.

SVH Gezel Meesterkok Björn de Waal organiseert een compleet verzorgde culinaire dag waar zo’n beetje alles…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters