Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

PALUX, slimme keukenoplossingen made in Germany sinds 1929.
Https://www.palux.nl
Sinds 1929 ontwikkelen wij innovatieve productoplossingen. We maken en plannen samen met onze partners in binnen en buitenland alomvattende…
Sinds 1929 ontwikkelen wij innovatieve productoplossingen. We maken en plannen samen met onze partners in binnen en buitenland alomvattende…
lees verder ›
3 februari 2023/door Yolande Vesters
Oproep aan de Euro-Toques Chefs voor deelname aan evenement “Kok in de klas”.
Al sinds jaar en dag zijn de Euro-Toques chefs internationaal betrokken bij de projecten “Smaaklessen” en “Kok in de Klas” in het Basisonderwijs. De grondlegger van Euro-Toques Internationaal chef…
lees verder ›
31 januari 2023/door Yolande Vesters
Euro-Toques Nederland gaat de samenwerking aan met PALUX, Keukens Met Visie.
17 Januari j.l. is Euro-Toques Nederland een nieuw samenwerkingsverband aangegaan met PALUX, Keukens Met Visie. Palux verzorgt slimme keukenoplossingen voor meer ruimte, meer vrijheid en meer passie. Made…
lees verder ›
22 januari 2023/door Yolande Vesters
Restaurant Morille met chef Dennis Willems winnaar Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs 2022!
We zijn in Zeeland op het eiland Walcheren. Aan de rand van Koudekerke, een kwartiertje fietsen van het Noordzeestrand, bezoeken wij restaurant Morille van chef eigenaar Dennis Willems. Na vele omzwervingen…
lees verder ›
8 januari 2023/door Yolande Vesters
Hans van Triest
Bij Kasteel Kerckebosch wordt uitsluitend gewerkt met pure (h)eerlijke producten van uitmuntende kwaliteit, veelal uit de streek en met de seizoenen. In de vorm van bestuurslid deelt Hans zijn kennis en ervaring graag met de leden van Euro-Toques Nederland.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Verrassend Culinair Avontuur bij het IJssel Restaurant Deventer.
Deze week zijn we aangenaam culinair verrast tijdens ons bezoek aan IJssel Restaurant, onderdeel van het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer. Dit 19e -eeuwse monumentale hotel en restaurant…
lees verder ›
30 december 2022/door Yolande Vesters
“Chefwaardig” dineren bij restaurant Sjef’s Table in Rijen.
Bij aankomst in Rijen vroegen wij ons af of we wel op het goede adres waren aangekomen. We passeren een dönerzaak, een Chinees restaurant, een sushi-zaak, een afhaalpizzeria. Uiteindelijk vinden we tussen…
lees verder ›
30 december 2022/door Yolande Vesters
Restaurant Van Dijk En De Boer Nijmegen sluit zijn deuren.
2e Kerstdag a.s. sluiten chef eigenaar Dennis van Dijk en zijn vrouw Dimphke De Boer de deuren van hun restaurant. Dennis vertelt: "Ons restaurant drijft vanaf de eerste seconde op passie, vreugde en…
lees verder ›
23 december 2022/door Yolande Vesters
Afscheid Rob Franken, secretaris Euro-Toques Nederland.
Rob Franken heeft aangegeven per 31 december 2022 van zijn welverdiende pensioen te willen gaan genieten en afscheid te nemen van zijn functie binnen het bestuur van Euro-Toques Nederland. Horeca is…
lees verder ›
23 december 2022/door Yolande Vesters
Restaurant de Limus in Nijmegen van chef Manuel Jansen sluit zijn deuren.
Restaurant De Limus in Nijmegen van chef Manuel Jansen is verkocht en sluit zijn deuren per 1 februari 2023.
Manuel Vertelt: "Vol trots en tevredenheid kijken wij terug op de afgelopen jaren met De Limus.…
Manuel Vertelt: "Vol trots en tevredenheid kijken wij terug op de afgelopen jaren met De Limus.…
lees verder ›
22 december 2022/door Yolande Vesters
Frans gastronomische keuken en Friese lokale producten bij Le Petit Bistro Sneek.
Restaurant Le Petit Bistro in Sneek is ons niet onbekend. De vorige eigenaar was immers ook aangesloten bij Euro-Toques Nederland. Vanaf januari 2021 hebben Jeroen van der Geest en Benthe Smithuis het…
lees verder ›
13 december 2022/door Yolande Vesters
Theo Wolters , restaurant Silva Dunes Drunen werkt graag met lokale en regionale professionals.
Op bezoek bij een oude bekende: chef Theo Wolters en zijn vrouw Marijke zijn een nieuw avontuur aangegaan in Drunen, Noord Brabant. Bijna eigenhandig bouwde Theo aan zijn restaurant Silva Dunes ( Groene…
lees verder ›
10 december 2022/door Yolande Vesters
Culinaire verrassing bij nieuw Restaurant Het Arsenaal 1309 Doesburg van chef Björn de Waal.
Hij is nog maar 26 jaar en mag zich nu al eigenaar chef noemen van restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Chef Björn de Waal was al drie jaar verantwoordelijk voor de in kwaliteit toegenomen keuken…
lees verder ›
5 december 2022/door Yolande Vesters
Onvergetelijke Ontmoetingen bij Historisch Landgoed Hotel Huize Bergen Vught.
Met de komst van Landgoed Huize Bergen in Vught haalt Euro-Toques Nederland een bijzonder stukje cultureel erfgoed binnen de vereniging. Landgoed Huize Bergen is in 1916 gebouwd in opdracht van de familie…
lees verder ›
29 november 2022/door Yolande Vesters
Bijzondere ontmoeting met culinaire duizendpoot chef-kok Alain Caron Amsterdam.
Alain Caron, geboren in Parijs en inmiddels alweer 40 jaar wonend in Amsterdam, is een bekende Franse chef-kok. Hij heeft als cuisinier in bekende sterrenrestaurants gediend, heeft kookrubrieken en kookboeken…
lees verder ›
28 november 2022/door Yolande Vesters
Hemels genieten bij G7 Food & Drinks Sittard van Maître Danny Meijers en Chef kok Rik Opstals.
Deze week ging de reis naar het Zuiden: Sittard. Sittard is een stad in Nederlands-Limburg. In het Overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Het is één van de oudste plaatsen…
lees verder ›
24 november 2022/door Yolande Vesters
Restaurant ’t Lieve Leven Vught van chef eigenaar Hylke van Hout.
Vandaag ging de reis naar de nieuwe locatie van restaurant ’t Lieve Leven van chef patron Hylke van Hout in Vught. Voorheen was dit restaurant gevestigd in Helvoirt waar Hylke samenwerkte met broer Lars.…
lees verder ›
23 november 2022/door Yolande Vesters
Restaurant C’est la Vie Grand Hotel Beatrix Huisduinen nieuw lid Euro-Toques Nederland.
In het uiterste Noorden van vasteland Holland, nog voorbij Den Helder, ligt Huisduinen: aan de dijk met de Noordzee . Op deze idyllische plek met vuurtorens en duingebied is Grand Hotel Beatrix gevestigd.…
lees verder ›
21 november 2022/door Yolande Vesters
” Proef waar je eet, ontdek waar je bent”, bij restaurant Landgoed De Slotplaats Bakkeveen
Onze reis gaat dit keer naar het Hoge Noorden: Bakkeveen, Friesland. Hier pacht chef Jouke Piet Drijfhout sinds ruim een jaar Landgoed De Slotplaats van Natuurmonumenten en is restaurant de Slotplaats…
lees verder ›
19 oktober 2022/door WebtailMaster
Culinair arrangement met zoveel mogelijk ingrediënten van het Landgoed Groot Warnsborn Arnhem
Terug naar een oude bekende. Landgoed Hotel Restaurant Groot Warnsborn met eigenaar en SVH meestergastheer Lammert de Vries was al eerder zeer gewaardeerd lid van Euro-Toques Nederland. Inmiddels is…
lees verder ›
7 september 2022/door WebtailMaster