Nieuws

Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

valrhona, sweet creations, luke frost, euro-toques

Uitnodiging Exclusieve Workshop met Luke Frost!

Uitnodiging Exclusieve Workshop met Luke Frost! 
Alleen voor de Euro-Toques Nederland leden heeft partner Sweet Creations een exclusieve workshop georganiseerd met Luke Frost:

Datum: 4 oktober 2023

Locatie:…
lees verder ›
8 september 2023/door Yolande Vesters
nick peters, restaurant vesters, euro-toques, young chef award

Meet the chef ETN Young Chef Award Nick Peters

Meet the chef ETN Young Chef Award Nick Peters
Mijn naam is Nick Peters. Ik heb mijn carrière in de Nijmeegse gastronomie zorgvuldig opgebouwd. Na een opleiding aan de Leijgraaf in Cuijk en het Rijn-IJssel…
lees verder ›
5 september 2023/door Yolande Vesters
pasquale carfora, aroma vaassen, euro-toques

Meet the chef: Pasquale Carfora Aroma Italian Fine Dining Vaassen

Meet the chef: Pasquale Carfora Aroma Italian Fine Dining Vaassen
Pasquale Carfora is afkomstig uit Italië. Hij groeide op aan de kust van Sabaudia, ten zuiden van Rome. Hij kwam hier al zeer vroeg in…
lees verder ›
5 september 2023/door Yolande Vesters
torben bouterse, ambassadeur nierstichting, euro-toques nederland

Meet the chef: Torben Bouterse Restaurant 1397 Bergen op Zoom

Meet the chef : “Minder Zout, Meer Smaak Award” chef Torben Bouterse Restaurant 1397 Bergen op Zoom
Torben: 'Mijn tante is nierpatiënt, het maakte altijd veel indruk op mij als zij aan de nierdialyse…
lees verder ›
4 september 2023/door Yolande Vesters
las storteler, brnckhorster proeflokaal, euro-toques nederland, young chef award

Meet the chef ETN Young Chef Award: Lars Storteler Bronckhorster Proeflokaal Stenderen

Meet the chef ETN Young Chef Award

“Mijn naam is Lars Storteler. Ik ben afgestudeerd aan Het Graafschap College in Doetichem niveau 4 gespecialiseerd kok. Tijdens mijn studie heb ik o.a. gewerkt bij…
lees verder ›
30 augustus 2023/door Yolande Vesters
robot-coupe, euro-toques nederland,gastvrij rotterdam

Robot Coupe wordt partner Euro-Toques Nederland

Robot-Coupe partner Euro-Toques Nederland.
Sinds 1961 ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt Robot-Coupe in Frankrijk keukenmachines. In enkele tientallen jaren heeft het merk zijn knowhow ingezet in professionele…
lees verder ›
30 augustus 2023/door Yolande Vesters
manouk wols, dellárte, euro-toques nederland, young chef award

Meet the chef: Manouk De Poorter – Wols Restaurant Dell’Arte Cadzand

Meet the chef ETN Young Chef Award
Manouk De Poorter-Wols restaurant Dell’Arte Cadzand. Manouk is 27 jaar en woonachtig in Terneuzen. Zij is afgestudeerd aan de Cas Spijkers Academie Breda en werkt…
lees verder ›
30 augustus 2023/door Yolande Vesters
cnb enterprises, euro-toques, tokyo design

CNB Enterprises B.V. gaat partnership aan met Euro-Toques Nederland

EURO-TOQUES NEDERLAND STELT JE VOOR AAN CNB ENTERPRISES B.V.

CNB Enterprises B.V. is een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland. CNB is Europa's grootste aanbieder van Japans servies en kookartikelen.…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
G7 restaurant, euro-toques, gruizenkerkje

In Gruizenkerkje Sittard gevestigd toprestaurant G7 krijgt nieuw interieur

G7 Food & Drinks in Sittard neemt vanaf 3 november 2023 structureel intrek in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje en krijgt een nieuw interieur. De noodoplossing om tijdens de coronaperiode in aanvulling…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
bart eker, kasteel kerckebosch, euro-toques nederland, young chef award 2023

Meet the chef : Bart Eker Kasteel Kerckebosch finalist Young Chef Award powered by VHC BV

Meet the chef: Bart Eker Kasteel Kerckebosch Zeist
“ Begin 2016 begon mijn koks-carrière als stagiair bij de Bovenmeester in Steenwijk, onder leiding van Jan Nijland en later Kevin Schlaman. Hierna…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
young chef award, eurotoques

De deelnemers van de Euro-Toques Nederland Young Chef Award zijn bekend

ETN YOUNG CHEF AWARD powered by VHC BV
Woensdag 20 september 2023 13.30-17.00 uur zal op de Euro-Toques Nederland Wedstrijdvloer tijdens Gastvrij Rotterdam de Young Chef Award plaatsvinden. De deelnemers…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
dimitri roedoe, 't ambachthuys, euro-toques, restaurantprijs 2023

Meet the chef: Dimitri Roedoe restaurant ’t Ambachthuys Rotterdam Hillegersberg

Meet the chef: 
Al jong weet geboren Leidenaar Dimitri Roedoe precies wat hij wenst; Hij zal in de leer gaan bij de beste chefs ter wereld om zo het prachtige koksambacht te  leren. En zo zal het geschieden.…
lees verder ›
27 augustus 2023/door Yolande Vesters
Devin Looijschelder, Hans van Triest, Kasteel Kerckebosch, Euro-Toques

Meet the chef: Devin Looijschelder Kasteel Kerckebosch Zeist

Meet the chef.
Met patron cuisinier Hans van Triest is chef de cuisine Devin Looijschelder verantwoordelijk voor alle gastronomie binnen de muren van Kasteel Kerckebosch. DE culinaire trekpleister in…
lees verder ›
27 augustus 2023/door Yolande Vesters
leon barents, rick claessen, herberghe in de heerlyckheid, euro-toques, restaurantprijs

Meet the chef: Leon Barents Herberghe in de Heerlyckheid Deurne

Meet the chef
Chef patron Leon Barents van Herberghe in de Heerlyckheid Deurne zit al 37 jaar in het vak en is ambachtsman pur sang. 19 Jaar geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen. Met de Franse…
lees verder ›
26 augustus 2023/door Yolande Vesters
Sander de Vette, de mandemaaker, bert van eijden, euro-toques, restaurantprijs

Meet the chef: Sander de Vette Hotel Restaurant de Mandemaaker.

Meet the chef : Sander de Vette


Chef Sander de Vette en zijn brigade van Hotel Restaurant De Mandemaaker werken graag met lokale producten van de wisselende seizoenen. Omdat Bunschoten Spakenburg…
lees verder ›
26 augustus 2023/door Yolande Vesters
jouke-piet drijfhout, de slotplaats, euro-toques

Meet the chef: Jouke-Piet Drijfhout Restaurant Landgoed de Slotplaats Bakkeveen

 
Meet the chef: Jouke-Piet Drijfhout
Jouke-Piet Drijfhout is chef/mede eigenaar van Lekker Dichtbij, Joukekookt en Landgoed Restaurant De Slotplaats. Samenwerken en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven…
lees verder ›
25 augustus 2023/door Yolande Vesters
Frank Streefland, De Nieuwe Polderkeuken, Euro-Toques Nederland

Meet the chef: Frank Streefland Restaurant De Nieuwe Polderkeuken Stolwijk

Meet the chef: Frank Streefland
Chef Patron Frank Streefland (37) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Gouda werd al op zesentwintigjarige leeftijd eigenaar en chef bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken,…
lees verder ›
25 augustus 2023/door Yolande Vesters
bbb, folie culinaire, euro-toques

CLUBDAG BBB – FOLIE CULINAIRE MECC MAASTRICHT

Uitnodiging aan alle Euro-Toques Nederland leden,
Wij nodigen jullie van harte uit om met ons de beurzen Folie Culinaire en BBB Maastricht Mecc Maastricht van 9 - 11 oktober 2023 te bezoeken. Met de speciale…
lees verder ›
13 augustus 2023/door Yolande Vesters
bbb, folie culinaire, euro-toques

Programma Euro-Toques Nederland tijdens BBB – Folie Culinaire Maastricht.

Programma Euro-Toques Nederland tijdens BBB – Folie Culinaire Maastricht.
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB –…
lees verder ›
13 augustus 2023/door Yolande Vesters
huub oudshoorn, erelid euro-toques nederland

Ere lid Huub Oudshoorn leert burgermeester van Barneveld omeletje bakken

Bekijk bericht en video via volgende link:

www.gld.nl/nieuws/7990041/burgemeester-half-jaar-op-zn-post-kan-hij-al-een-barnevelds-omeletje-bakken
lees verder ›
11 augustus 2023/door Yolande Vesters