Nieuws

Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

Restaurant Down to Earth Velp sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Wij, Reno Wiertz & Siebe de Roos, delen een unieke band als voormalige studenten van de hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden. Onze wegen kruisten tijdens afstudeerstages in Sydney, Australië, waar…
lees verder ›
17 januari 2025/door Yolande Vesters

Euro-Toques X Restaurant Novum nodigen je uit voor de 1e Nieuwjaar Netwerklunch 2025

Maandag 3 februari 2025 – 12.00 uur
Restaurant Novum – Gebouw Omnia Wageningen University & Research
Met veel plezier nodigen we jullie allen uit voor de 1e netwerklunch 2025.

Welkom bij Restaurant…
lees verder ›
16 januari 2025/door Yolande Vesters

Fermentatie workshop bij Restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg.

Maak kennis met de kracht van fermenteren. Hoe te werken, wat te doen en hoe te gebruiken.

SVH Gezel Meesterkok Björn de Waal organiseert een compleet verzorgde culinaire dag waar zo’n beetje alles…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters

Netwerklunch De Slotplaats Bakkeveen “non-alcoholische dranken” en boswandeling

Maandag 24 maart 2025 netwerklunch bij De Slotplaats Bakkeveen
Chef Jouke Piet en Mieke Rijnbeek van De Slotplaats Bakkeveen ontvangen je graag 24 maart a.s. op hun landgoed in Bakkeveen.

We beginnen…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters

30 juni 2025: Euro-Toques Jaarevent 2025 bij Kasteel Maurick Vught

Save the date!
30 juni 2025
Euro-Toques Nederland Jaarevent  bij Kasteel Maurick Vught
Alvast 'n tipje van de sluier

12.00 uur: ontvangst met walking lunch

13.30 uur: Algemene Leden Vergadering…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters

Pop-up wilddiner De Slotplaats X Arjen Biersma

Op 𝟮𝟰 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 organiseren we een bijzonder pop-up diner in samenwerking met Arjen Biesma. Arjen is niet alleen jager maar ook kok en neemt je mee in de wereld van wildbeheer.…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters

Pop up zaaidiner De Slotplaats X ’t Witmonnikshuys

Wees welkom op 27 februari voor weer een uniek pop-up diner bij de boer met chef Jouke Piet Drijfhout van De Slotplaats, dit keer bij akkerbouwbedrijf ‘t Witmonnikshuys in Holwerd!
Met het diner verwelkomen…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters

Van olijfboom naar tafel in 45 minuten

Van olijfboom naar tafel in 45 minutenBij Valderrama centrifugeren we onze olijven in plaats van ze te persen. Dit gebeurt bij een maximale temperatuur van 18 graden Celsius, want hoe lager de temperatuur,…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
vhc jongens, euro-toques nederland

Het nieuwe workshopseizoen van VHC Jongens B.V.

Wij hebben weer een nieuw workshopseizoen online staan.

Deze keer zijn onze workshops verdeeld over locatie Oostzaan en locatie Almere.

Lees hier meer:

https://vhcjongensbv.nl/experience-cent…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters

Horecaondernemers mixen digitalisering met fysieke inspiratie: GROUP7 deelt opvallende trends uit foodservice-onderzoek

Horecaondernemers gebruiken steeds meer digitale kanalen om geïnformeerd te blijven, terwijl tegelijkertijd het belang van beurzen niet afneemt. Integendeel uit het onderzoek blijkt dat maar liefst 73%…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters

Hoe gaat het nu met de verse truffels….

Buongiorno a tutti voi! - Allereerst de beste wensen voor 2025!

Niet alleen een super mooi culinair jaar toegewenst, maar zeker ook een gelukkig- en gezond jaar.

Het was bijzonder om het afgelopen…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters

INFO Foodlabels sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

History of Paul Robert Duijnstee and Info Foodlabels
Eind 1999 werd ik benaderd om te helpen bij het ontwikkelen van een etiketteringssysteem gebaseerd op de bestaande HACCP regels en
regelgeving.

Als…
lees verder ›
30 december 2024/door Yolande Vesters

Frans Hazen draagt de dagelijkse leiding van Grand Hotel De Draak over aan Imad El Khalfioui

NA 40 JAREN ONDERNEMEN IN HET OUDSTE HOTEL EN DE OUDSTE ONDERNEMING VAN NEDERLAND ( VAN VOOR 1397 ) WAS  HET MOMENT DAAR OM HET “ STOKJE “ OFTEWEL DE DAGELIJKSE LEIDING OVER TE DRAGEN .

DAT IS…
lees verder ›
28 december 2024/door Yolande Vesters

Mooie wedstrijden tijdens EvenTT Culinair WTX Expo Leeuwarden

Wij zien je toch ook 10,11 & 12 februari 2025 ?
Na een onvergetelijke editie van EvenTT Culinair & Horeca EvenTT in 2024, kijken we vol enthousiasme uit naar de editie van 2025! Dit jaar vindt…
lees verder ›
23 december 2024/door Yolande Vesters

Ted Janssen neemt afscheid als Trésorier Euro-Toques International.

Ted trad in 2011 aan als voorzitter van Euro - Toques Nederland en bekleedde deze functie tot en met 2021. Was eerder voorzitter van Les Patrons Cuisiniers. Hij is bedrijfskundige, psycholoog en MSC gecertificeerd.…
lees verder ›
23 december 2024/door Yolande Vesters

Yolande Vesters gekozen tot nieuwe voorzitter Euro-Toques International

Bruxelles, 16-12-2024

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Euro-Toques International 16 december jl. is Yolande Vesters, voorzitter Euro-Toques Nederland, gekozen tot nieuwe voorzitter Euro-Toques…
lees verder ›
18 december 2024/door Yolande Vesters

Restaurant Aroma opnieuw bij top-50 ‘beste Italiaanse restaurants in de wereld

Restaurant Aroma Italian Fine Dining in Vaassen heeft opnieuw een plek veroverd op de prestigieuze ranglijst van '50 Top Italy' voor de 'Migliori Ristoranti italiani nel Mondo' (Beste Italiaanse Restaurants…
lees verder ›
18 december 2024/door Yolande Vesters

Streekvis breidt samenwerking met HANOS uit

Prijsverlaging en de Hollandse beekridder nu leverbaar bij alle vestigingen inclusief Belgie

Inmiddels levert de hanos alweer een half jaar Hollandse beekridder van streekvis.  De samenwerking wordt…
lees verder ›
26 november 2024/door Yolande Vesters
Partner Euro-Toques Nederland

Fredimare sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Balfegó

In de wereld van gastronomie is er een constante zoektocht naar ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en een van de meest begeerde en bewonderde is ongetwijfeld de Spaanse Balfegó tonijn.…
lees verder ›
26 november 2024/door Yolande Vesters

Robuust ! Het eigenzinnige en supergezellige restaurant van de stoere broers Raimon en Peter Ian Pot.

Wat heerlijk is het om binnen te stappen bij het warme restaurant Robuust van de gepassioneerde broers Raimon en Peter Ian Pot aan het mooie kerkpleintje van het historische stadje Vollenhove. Warm, eigentijds…
lees verder ›
15 november 2024/door Yolande Vesters