Kameraadschap, toewijding en enthousiasme bij Old Skool Druten.
Team Milena en Johan Visser, Restaurant Old Skool Druten
Johan en Milena Visser hebben elkaar alweer 28 jaar geleden ontmoet bij Restaurant de Weeghbrug in Wamel met oud Euro-Toques Nederland leden Peter en Jeanette van der Cruijssen. Johan als leerling in de bediening en Milena als keuken-afwashulp. Daar is de passie voor elkaar en het vak ontstaan. Johan en Milena hebben enorm veel PLEZIER in het werk. Johan volgt dan ook een horeca opleiding en zoals gebruikelijk in de horeca volgt een traject van diverse leer-werk bedrijven. Ze gaan samenwonen in Nijmegen waar Johan werkt daar bij restaurant Het Savarijn onder leiding van Nic en Ineke van Lokven en Milena bij Brouwershof in Beneden Leeuwen. Vanuit een behoefte naar meer uitdaging besluiten zij samen te gaan werken bij restaurant Het Koetshuis in Bennekom.
Kameraadschap, toewijding en enthousiasme
Privé en zakelijk zijn Milena en Johan elkaars beste kameraden. KAMERAADSCHAP is het sleutelwoord voor hun succes. Na een aantal omzwervingen gaat Milena werken als maître bij De Librije in Zwolle, Johan volgt na 3 jaar en start samen met de familie de Boer meerdere zaken op. Zo was hij het aanspreekpunt voor de horeca in het theater en de cateringtak tot hij uiteindelijk samen met Milena de leiding kreeg over Librije’s hotel, Librije’s zusje. TOEWIJDING en ENTHOUSIASME zijn kenmerkend voor het stel. Zij zijn heel blij met de gasten en het personeel om zich heen en benaderen hen met veel enthousiasme, rechtstreeks uit hun hart.
Creativiteit geeft ruimte en flexibiliteit
Na 10 jaar topsport willen ze heel wat anders en beginnen een broodjeszaak met lunch, delicatessen en wijnen in Druten. Toch was er al snel weer de drang om méér te doen. Dus er komen kookworkshops, diners op locatie en na 3 jaar word binnen enkele maanden en met behulp van crowdfunding restaurant Old Skool geopend. Hier komt voor Johan en Milena alles bij elkaar. Beide denken CREATIEF en altijd in oplossingen. Het restaurant is 5 dagen per week geopend en 5 dagen in de week zijn er kookworkshops. Een fantastisch concept. Het geeft ruimte en flexibiliteit. Zo kunnen ze op zondag of maandag ook wel eens een partij, kookworkshop of catering plannen om de week mooi af te sluiten. Erg fijn omdat ze niet zo goed “nee” kunnen zeggen en ze het ook zo ontzettend leuk vinden. Johan werkt meer achter de schermen. Hij doet de kookworkshops en is sinds kort BonBoDa Chocolate, patisserie by Old Skool gestart. Milena is altijd op de vloer aanwezig. Ze wonen samen boven de zaak en dat is heel fijn omdat het stel ook 2 jongens van 9 en 11 jaar heeft. Zo kan alles doorgaan. Johan en Milena kijken uit naar een mooie toekomst en naar vele mooie jaren samen met het gezin, personeel en de gasten.
Het unieke verhaal in de ‘Dreamteams’ editie 21 van Sterrenrestaurants STRRN Magazine https://strrn.nl/magazine/
Kameraadschap is de sleutel voor Milena Visser-van Bemmel, Johan Visser en team Restaurant Old Skool Druten.