Jozua Jaring
Jozua Jaring heeft een grote passie voor gastronomie en is ruim 30 jaar werkzaam in de top van de Nederlandse Horeca. Na werkervaringen en stages in binnen- en buitenland is hij sinds 10 jaar is Chef-kok en eigenaar van restaurant Ratatouille Food & Wine* in Haarlem. Tevens is hij mede-eigenaar van Brasserie Bruis in Haarlem. Ratatouille is opgenomen in de Michelin gids met 1 ster, in de Gault & Millau gids ( 16,5 punten), Lekker 500 en Grootspraak. In 2016 werd Ratatouille door Gault & Millau gekozen tot beste Prijs-Plezier Restaurant van het jaar. Daarnaast heeft Ratatouille een vermelding van “Best of Award of Excellence” bij het Amerikaanse wijnblad Wine Spectator. Kortom: de passie voor eten en wijn is enorm! Daarnaast is Jozua ook Flying Chef als ambassadeur van Lavazza koffie en doet veel ondersteuning bij events. Nu deelt Jozua als bestuurslid graag zijn passie en ervaring met Euro-Toques Nederland.
Telefoon: 023 5427270
E-mailadres: info@ratatouillefoodandwine.nl
Website: https://www.ratatouillefoodandwine.nl