Interessante workshops bij VHC Actifood
Special Cacaoboter – techniek Airbrush
Ontwikkel jouw stijl! Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie. Zo geef je ze een persoonlijke touch en maak je ze onderscheidend.
Link: https://actifood.nl/event/special-cacaobotertechniek/
Cursus Basis Chocolatier
Heb jij een vurige passie voor chocolade? Dan is onze cursus Basis Chocolatier echt iets voor jou! Je hebt hiervoor geen vooropleiding nodig. In vier lesdagen, verspreid over vier weken, leer je alles over chocolade. Daarna doe je examen.
Link: https://actifood.nl/workshop/opleiding-basis-chocolatier/
Special: Macarons de Paris, door Patisserie Academy on Tour
Macarons de Paris! Je kent ze wel: die kleurrijke koekjes met een smeuïge vulling op basis van fruit of chocolade. En nee, die maak je niet zomaar. Leer de fijne kneepjes van het maken van deze Franse lekkernij.
Link: https://actifood.nl/workshop/special-macarons-de-paris/
SVH Zelfstandig Werkend Kok
Speciaal voor horecamedewerkers met (enige) ervaring in de keuken hebben we een eigen opleidingsprogramma ontwikkeld. In dit studieprogramma draait het om praktische kennisdeling. In 24 lessen stomen we onze studenten klaar voor het examen tot gediplomeerd SVH-kok. Zo vergroten we de vakbekwaamheid in de horeca.
Link Oosterwolde: https://actifood.nl/actualiteiten/svh-zelfstandig-werkend-kok-oosterwolde/
Link Terschelling: https://actifood.nl/actualiteiten/svh-zelfstandig-werkend-kok-terschelling/
SVH Kok
Ook voor horecamedewerkers met (enige) ervaring in de keuken hebben we een opleidingsprogramma ontwikkeld. Dit programma richt zich op praktische kennisdeling. In 24 lessen bereiden we studenten voor op het examen tot gediplomeerd SVH-kok, zodat zij hun vakbekwaamheid vergroten.
Link: https://actifood.nl/actualiteiten/svh-kok/