Geslaagd bezoek “Kok in de Klas” met Robin en Joske van restaurant Ethica

ethica, kok in de klas, euro-toques nederland
ethica, kok in de klas, euro-toques

Photos: www.HenkvanderGiesen.nl

Chef patron Robin Collard en Joske Meijer van restaurant Ethica ( winnaar Gaia Green Awards 2023) in Den Haag nemen dit jaar deel aan het project “Kok in de Klas”. Op de vraag waarom zij meedoen,  zegt Robin direct: “ Duurzame gastronomie is onze toekomst. Hoe mooi is het om deze jonge toekomstige koks en restaurantbezoekers daar nu al mee te inspireren?!” Natuurlijk sluit partner Joske Meijer zich hierbij aan. Vandaag was het zover.

kok in de klas, ethica, euro-toques

Photos: www.HenkvanderGiesen.nl

Het was ontzettend leuk op SO de Keerkring in Zoetermeer.

 

 

ethica, kok in de klas, euro-toques

Photos: www.HenkvanderGiesen.nl

Robin en Joske deden het ontzettend goed.

Quote leerkracht Pascale “Iedereen heeft geproefd! Als ze dit gerecht niet zelf hadden gemaakt dan was dat nooit gebeurd.”

Quote directie assistent Evelien: “Koks in spé zijn geboren!”

ethica, euro-toques, kok in de klas

Photos: www.HenkvanderGiesen.nl

Quote leerling “De groenten grillen vond ik het allerleukst”

Quote Lisa van Antwerpen, Makelaar Jong Leren Eten “Een aubergine herkennen, zelfstandig leren snijden, een glimlach. Het is mooi om te beleven wat Kok in de Klas doet!”

ethica, kok in de klas, euro-toques

Photos: www.HenkvanderGiesen.nl

Robin en Joske, “Duurzame gastronomie is onze toekomst. Hoe mooi is het om deze jonge toekomstige koks en restaurantbezoekers daar nu al mee te inspireren?!”

Deze groep leerlingen, uit het speciaal onderwijs, ging helemaal op in de kookles.

euro-toquesethica, kok in de klas

Photos: www.HenkvanderGiesen.nl

Heel erg bedankt koks!