Boer & Chef BV sluit zich aan bij Euro-Toques.

Samen in transitie

Samen met een geweldig team en prachtige streekpartners bouwt Boer & Chef aan een transparante en korte keten met als doel om 25% van alle versproducten binnen de eigen regio te produceren, verwerken en distribueren. Aan het woord Jordy Muus, aanjager van Boer & Chef: “De afgelopen jaren hebben we zeer veel doorstaan en hierdoor ongelooflijk veel geleerd, nu zijn we klaar om serieuze stappen te zetten om met onze partners het onhoudbare landbouwsysteem in Nederland te transformeren naar lokaal en regeneratief.”

Verse en voedzame streekproducten in uw keuken, snel en zonder gedoe. Het hele jaar door.

Boer & Chef is uw regionale partner in versproducten. Als Streekpartner streven zij naar:

  • Authenticiteit: Het verhaal van de boeren en chefs delen en versterken
  • Een korte keten: verse producten met als regio alles boven Zwolle
  • Eerlijke producten: een eerlijke prijs voor de leveranciers
  • Transparantie: transparant over bedrijfsvoering en producten
  • Regeneratief: zoveel mogelijk producten van regeneratieve landbouw

Ons lokale netwerk

Ons netwerk van meer dan 50 lokale leveranciers, voornamelijk gevestigd in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van de Flevopolder, omvat boerenbedrijven tuinders, imkers en bakkers. Hierdoor kunnen we een breed scala aan hoogwaardige streekproducten garanderen. Onze nauwe samenwerking met lokale boeren gaat verder dan alleen diversiteit in ons aanbod; zo ondersteunen we ook zoveel mogelijk regeneratieve landbouw.

Smaakvolle verbindingen

Wij geloven dat voeding veel meer is dan alleen de ingrediënten op het bord. Het gaat bij Boer & Chef om de herkomst, de smaakbeleving, de ecologische impact en de gezondheidswaarde. Wij streven ernaar om de meest betrouwbare en vernieuwende partner te zijn die ondernemers en chefs helpt om zich te onderscheiden met lokale, eerlijke en voedzame gerechten.

Onze Missie

Boer & Chef is de logistieke schakel tussen boeren en chefs in het Noorden en gaat versnippering in de korte-keten tegen door samenwerkingen in de regio te bevorderen en te investeren in verwerkingsmogelijkheden. Hierdoor maken we lokale, eerlijke en voedzame ingrediënten toegankelijker, snel en zonder gedoe. Hier werken wij naartoe met de volgende focuspunten.

  • Voortdurend verbeteren
  • Transparantie over de producten
  • DE verbindende factor in de regio
  •