Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

Bert van Eijden
Samen met zijn vrouw Ans Huurdeman was Bert van Eijden 28 jaar lang de eigenaar van restaurant De Mandemaaker. Dit jaar zou hij er zelfs vijftig jaar werken. Sinds 1 februari is het restaurant overgenomen…
lees verder ›
10 april 2025/door Yolande Vesters
Restaurant Jongwijs Westzaan, daar waar traditie en toekomst hand in hand gaan.
Een plek waar al honderden jaren verhalen ontstaan. Westzaan, een straat van 5 kilometer lang met talloze Rijksmonumenten. Waar 400 jaar geleden belasting betaald moest worden op de ramen aan de straatkant:…
lees verder ›
9 april 2025/door Yolande Vesters
17-18 mei 2025: Weingarten Weekend bij Restaurant de Koetsier Boxtel
Wijn . Spijs . Proeven . Genieten.
Locatie: Restaurant de Koetsier Boxtel
Proef, ontdek en geniet: een weekend vol wijn, smaak en gezelligheid.
Zaterdag 17 mei: BBQ & Wine Tasting
Duitse topwijnen,…
Locatie: Restaurant de Koetsier Boxtel
Proef, ontdek en geniet: een weekend vol wijn, smaak en gezelligheid.
Zaterdag 17 mei: BBQ & Wine Tasting
Duitse topwijnen,…
lees verder ›
6 april 2025/door Yolande Vesters
Your Gin x Euro-Toques International gaan de samenwerking aan
Groot nieuws! Your Gin en Euro-Toques International slaan de handen ineen. Founders Ben van Delft en Sander Claassen vertellen: “We zijn supertrots om onze samenwerking internationaal uit te breiden…
lees verder ›
1 april 2025/door Yolande Vesters
𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 & 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲 𝗺𝗲𝗲𝘁𝘀 𝗦𝗞𝗔̊𝗟
Unieke samenwerking van Craft & Cuisine met restaurant Skal Grave
Zondag 16 maart mochten Jeroen Verbruggen van Kameraod Brouwers en zijn team weer de kennis en kunde van Craft & Cuisine presenteren.…
Zondag 16 maart mochten Jeroen Verbruggen van Kameraod Brouwers en zijn team weer de kennis en kunde van Craft & Cuisine presenteren.…
lees verder ›
31 maart 2025/door Yolande Vesters
𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲̀𝗿𝗲 𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 & 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲 𝗯𝗶𝗷 ‘𝗔𝗿𝘀𝗲𝗻𝗮𝗮𝗹 𝟭𝟯𝟬𝟵’ – 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗙𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿
Craft & Cuisine Première
Donderdag 13 maart vond de 𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 & 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲-𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲̀𝗿𝗲 plaats bij restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg.
Een…
Donderdag 13 maart vond de 𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 & 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲-𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲̀𝗿𝗲 plaats bij restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg.
Een…
lees verder ›
31 maart 2025/door Yolande Vesters
René Brienen begint naar eigen zeggen aan zijn tweede jeugd in Bonaire
Vertrek uit Well nabij
Wij ontmoeten sterrenchef René Brienen die net terug is van vakantie op Bonaire bij restaurant Graaf ter Horst. René was daar op uitnodiging van Vincent van der Valk, eigenaar…
Wij ontmoeten sterrenchef René Brienen die net terug is van vakantie op Bonaire bij restaurant Graaf ter Horst. René was daar op uitnodiging van Vincent van der Valk, eigenaar…
lees verder ›
31 maart 2025/door Yolande Vesters
Unieke samenwerking Graaf Ter Horst met René Brienen
'𝐄𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐞𝐭𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐬𝐳𝐞𝐥𝐟, 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐞𝐭𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐁𝐫𝐢𝐞𝐧𝐞𝐧'
Vanaf zondag 30 maart…
Vanaf zondag 30 maart…
lees verder ›
31 maart 2025/door Yolande Vesters
(H)eerlijk plantaardig genieten bij Down To Earth Velp
Reno Wiertz en Siebe de Roos delen een unieke band als voormalige studenten van de
hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden. Reno was al langere tijd werkzaam in Australië toen
hun wegen elkaar kruisten…
hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden. Reno was al langere tijd werkzaam in Australië toen
hun wegen elkaar kruisten…
lees verder ›
30 maart 2025/door Yolande Vesters
(H)eerlijk toeven bij Boutique Hotel Restaurant De Bungelaer in Beers
Toen het ondernemerskoppel Hilke en Paul van der Mark een aantal jaren geleden aan het varen waren op de Kraaijenbergse Plassen viel het ze op dat er weinig horeca aanwezig was in deze omgeving. Paul van…
lees verder ›
30 maart 2025/door Yolande Vesters
Interessante workshops bij VHC Actifood
Special Cacaoboter - techniek Airbrush
Ontwikkel jouw stijl! Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie. Zo geef je ze een persoonlijke…
Ontwikkel jouw stijl! Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie. Zo geef je ze een persoonlijke…
lees verder ›
16 maart 2025/door Yolande Vesters
ANFORS IMPERIAL VERWELKOMT CHELONE SAALMINK ALS NIEUWE AANWINST IN HET TEAM
Anfors Imperial is verheugd om Chelone Saalmink te verwelkomen als nieuwste lid van het team.
Met haar uitgebreide ervaring als sommelier in zowel Nederland als het Caribisch gebied en haar passie
voor…
Met haar uitgebreide ervaring als sommelier in zowel Nederland als het Caribisch gebied en haar passie
voor…
lees verder ›
14 maart 2025/door Yolande Vesters
De 24ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start.
Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebied van gastheerschap? Zit het gastronomisch in de watten leggen van gasten en het verlenen van topservice in jouw bloed? Ben je tussen de 20 en 26 jaar?…
lees verder ›
14 maart 2025/door Yolande Vesters
Euro-Toques Jaarevent 2025 bij Kasteel Maurick Vught . Geef je nu op!!!
Save the date: maandag 30 juni 2025
Het programma is bekend !
12.00 uur: ontvangst met walking lunch door VHC Jongens BV met culinaire adviseur Rik van Diepen.
13.30 uur: Algemene Leden Vergadering…
Het programma is bekend !
12.00 uur: ontvangst met walking lunch door VHC Jongens BV met culinaire adviseur Rik van Diepen.
13.30 uur: Algemene Leden Vergadering…
lees verder ›
14 maart 2025/door Yolande Vesters
Wij verwelkomen Waldfarming, Bonen, Peulvruchten, Aardappelen en nog veel meer
Henk Zuidema is de drijvende kracht achter Waldfarming. Hij teelt tientallen verschillende bonen.
Als het aan Henk Zuidema ligt, gaan we allemaal meer bonen eten. Bonen zijn een prima vervanger…
Als het aan Henk Zuidema ligt, gaan we allemaal meer bonen eten. Bonen zijn een prima vervanger…
lees verder ›
14 maart 2025/door Yolande Vesters
Akkerbouwbedrijf ’t Witmonnikshuys De Havercoöperatie sluit zich aan bij Euro-Toques
De Havercoöperatie
Op 3 mei 2024 richtte Bianca van der Bos van het akkerbouwbedrijf ‘t Witmonnikshuys De Havercoöperatie op met als doel haver 'hip' te maken. De coöperatie verbindt…
Op 3 mei 2024 richtte Bianca van der Bos van het akkerbouwbedrijf ‘t Witmonnikshuys De Havercoöperatie op met als doel haver 'hip' te maken. De coöperatie verbindt…
lees verder ›
14 maart 2025/door Yolande Vesters
Boer & Chef BV sluit zich aan bij Euro-Toques.
Samen in transitie
Samen met een geweldig team en prachtige streekpartners bouwt Boer & Chef aan een transparante en korte keten met als doel om 25% van alle versproducten binnen de eigen regio te…
Samen met een geweldig team en prachtige streekpartners bouwt Boer & Chef aan een transparante en korte keten met als doel om 25% van alle versproducten binnen de eigen regio te…
lees verder ›
13 maart 2025/door Yolande Vesters
Toscanini Franeker met chef-patron Johannes van Assen sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland
Met de paplepel ingegoten
Sinds 1997 heeft Johannes van Assen zich ontwikkeld tot een gerespecteerde kok in de horeca, met ervaring op verschillende niveaus en in diverse keukens. Al van jongs af aan…
Sinds 1997 heeft Johannes van Assen zich ontwikkeld tot een gerespecteerde kok in de horeca, met ervaring op verschillende niveaus en in diverse keukens. Al van jongs af aan…
lees verder ›
5 maart 2025/door Yolande Vesters
Inschrijving geopend voor de tiende editie van de Gaia Green Awards
Op dinsdag 23 september 2025 worden op Gastvrij Rotterdam voor de tiende keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Tijdens deze feestelijke jubileumeditie maken duurzame horecalocaties kans op deze prestigieuze…
lees verder ›
5 maart 2025/door Yolande Vesters
Michelin Sterrenchef Flavio Costa bij Aroma
Opnieuw bijzondere gastchef in Vaassen:
Restaurant Aroma in Vaassen kondigt een exclusieve culinaire samenwerking aan met de gerenommeerde Italiaanse Michelin Sterrenchef Flavio Costa van Ristorante…
Restaurant Aroma in Vaassen kondigt een exclusieve culinaire samenwerking aan met de gerenommeerde Italiaanse Michelin Sterrenchef Flavio Costa van Ristorante…
lees verder ›
5 maart 2025/door Yolande Vesters