Hans van Triest, jurylid “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

hans van triest, kasteel kerckebosch

Patron Cuisinier Hans van Triest

Patron Cuisinier Hans van Triest loop al wat jaartjes mee in de horeca. Met grote leermeesters als Cas Spijkers, Lucas Rive, Herman den Blijker en André van Doorn, heeft hij zich oorspronkelijk klassiek ontwikkeld. Na diverse buitenlandse ervaringen met als klap op de vuurpijl uitgeroepen te worden tot “Caribbean Chef of the Year” met Paul Bocuse*** als jury voorzitter, keert Hans terug naar Nederland. Daar gaat hij aan de slag als Chef de Cuisine bij restaurant Le Canard Sauvage en daarna bij Fifteen Amsterdam van TV kok Jamie Oliver. Met een rugzak vol mooie ervaringen dient de volgende uitdaging zich aan. De overname van Kasteel Kerckebosch te Zeist. Na jaren fine tunen, verbouwen en investeren is deze, ietwat stoffige en verwaarloosde “Grande Dame”weer DE culinaire trekpleister waar iedereen zich welkom voelt! Kasteel Kerckebosch is een prachtig bedrijf geworden met respect voor het verleden maar een vizier op het heden. Bij Kasteel Kerckebosch wordt uitsluitend gewerkt met pure (h)eerlijke producten van uitmuntende kwaliteit, veelal uit de streek en met de seizoenen. Als bestuurslid van Euro-Toques Nederland deelt Hans zijn kennis en ervaring graag met de leden .

“Minder Zout, Meer Smaak Award 2024” powered by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques

Echte Smaakmakers koken met pure smaken en werken met de mooiste en meest verse ingrediënten. Deze chefs zoeken continu naar alternatieven voor zout, zoals verse kruiden, specerijen, pitten, zaden en zuren of bereidingstechnieken zoals fermentatie. En dat is niet alleen beter voor de smaakpapillen, maar ook nog eens veel gezonder. Hans van Triest is lid  van de vakjury tijdens de wedstrijd “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024” dinsdag 24 september vanaf 11.00 uur op het kookpodium van Euro-Toques Nederland Hal 4 van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.