VOL5 Jus De Vegetable sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

vol5 jus de vegetable, partner euro-toques nederland

– De smakelijkste saus zonder vlees –

Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is van hoogwaardige kwaliteit. VOL5 ‘Jus de Vegetable’ is bedoeld voor de foodprofessional en heeft een rijke en volle smaak, waarbij vlees niet wordt gemist. Een mooie eigenschap, aangezien de saus is ontwikkeld om bij élk gerecht te gebruiken als smaakmaker. VOL5 is dus toepasbaar bij zowel vegetarisch, vegan, vlees, vis als gevogelte. De saus is geweldig van smaak, plakt aan de lippen en geeft een heerlijk vettig mondgevoel. En niet onbelangrijk, de saus is direct toe te passen en ook nog eens zeer geschikt om uw eigen ‘finishing touch’ aan te geven. Kortom, een snelle en smaakvolle oplossing voor vega(n) en ieder ander gerecht.

*****

vol5 jus de vegetable, euro-toques nederland, partner Steeds meer gasten hebben speciale dieetwensen. Allergieën en intoleranties tegen onder meer lactose, gluten en soja zijn geen uitzondering meer en steeds vaker kiezen mensen bewust voor vegan gerechten. Speciale verzoeken kunnen de efficiëntie in de keuken en de smaakbalans van een zorgvuldig uitgedacht gerecht verstoren. Met VOL5 ‘jus de vegetable’ hoeft u zich over de saus geen zorgen te maken. De saus is volledig vegan en doet qua smaak niet onder voor een goede zelf getrokken jus de veau. Hierdoor is VOL5 uitermate geschikt als basissaus in de keuken, waaraan u als chef een eigen identiteit kunt geven voor toepassing bij diverse gerechten.

jus de vegetable, partner euro-toques nederlandDe saus……

  • Is vega(n) maar ook toepasbaar bij vis, vlees en gevogelte
  • Is heerlijk van smaak, plakkend aan de lippen met een vettig mondgevoel
  • Is ’ready to use’ en zeer geschikt voor een eigen ‘finishing touch’
  • Kan naar wens worden gereduceerd voor een nog diepere smaak
  • Bevat slechts één allergeen, namelijk selderij
  • Is verpakt in kookzakken met een inhoud van 1 liter
  • Wordt diepgevroren aangeleverd en heeft een t.h.t. van 2 jaar
  • Is ontdooid minimaal 10 dagen in de verpakking houdbaar

Ingrediënten

Groentebouillon (water, groente 61%: ui, kool, knolselderij (selderij), wortel, rode biet), gemodificeerd aardappelzetmeel, tomatenpuree, natuurlijk aroma (gluten-vrij gerst), zout, kruiden

Bereidingsadvies

De saus van VOL5 wordt diepgevroren aangeleverd in kookzakken met een inhoud van 1 liter en kan worden verwarmd in steamer of pan.

Steamer: Verwarm de saus in de verpakking
Pan: Verwarm de saus al roerend op middelhoge temperatuur
– De saus is geschikt voor de Bain-Marie –

vol5 jus de vegetable, partner euro-toques nederlandVOL5 wint prestigieuze food award

We’re Smart World, de organisator van de We’re Smart future awards, is de onbetwiste culinaire leider in gastronomie waarbij groenten en fruit centraal staan.  VOL5 ‘Jus de Vegetable’ ontving de internationale award voor ‘product van het jaar’ 2021.
Volgens de jury van de We’re Smart Future Awards biedt Food Things! professionele koks met het product een echt plantaardig alternatief voor een soepbouillon. “VOL5 heeft een rijke, volle smaak die vergelijkbaar is met jus de veau, waardoor het een uitstekende vleesvervanger is. De eenvoudige basis is veelzijdig, maar heeft de juiste complexe structuur om chefs in staat te stellen hun eigen kenmerkende sauzen te creëren.”

vol5 jus de vegetable, partner euro-toques nederlandNog even dit…

Wij zijn trots dat wij met VOL5 een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Het product is volledig plantaardig, wordt duurzaam geproduceerd, bevat geen vlees en heeft dus minder CO2-uitstoot, is een diepvriesproduct en heeft daardoor minder waste én draagt bij aan een mooier leven voor mens en dier.
Daarnaast wordt VOL5 Jus de Vegetable gemaakt met product van de koude grond en bevat geen ingewikkelde ingevlogen producten.

Partner Euro-Toques Nederland

VOL5 Jus de Vegetable is gemaakt van Hollandse groenten uit de koude grond met respect voor mens en natuur. Smaak begint bij het begin, respect voor de natuur en dat proef je terug in op bord. Onze inkoop is persoonlijk bij de teler zelf om kwaliteit te waarborgen en direct in contact met onze hardwerkende boeren te staan. Wij werken zonder conserveringsmiddelen, laag in zout . De productie gaat in ketels en de groenten zijn knettervers, de VOL5 is met een chefshart gemaakt, geen concessies in smaak en kwaliteit, geen dure verpakkingen want het gaat om de inhoud. Hollands product en streekproduct staat bij ons op nr. 1. Wij maken graag chefs blij  op elk niveau. We zijn kleine ondernemers met grote doelen waar de natuur, boer, chef en gast blij van worden. Uiteraard is Euro-toques niet onbekend voor mij, als chef ben ik daar altijd onderdeel van geweest. Ik verheug mij op een mooie en verniew(d)ende samenwerking.