Culinaire masterclass Joseph Yoon – Hotel WICC Wageningen
Insecten-cuisine: Koken met insecten – Wat, waarom en hoe?
“Slijmerig maar smakelijk” aldus Simba in de welbekende Disneyfilm. En smakelijk zijn ze zeker! Deze kleine eiwitbommetjes hebben een unieke maar nootachtige smaak die het fantastisch doet in zowel zoete als hartige gerechten. Chef kok Joseph Yoon van het Amerikaanse Brooklynbugs zet zich met veel passie, creativiteit en de lekkerste gerechten in voor de insecten-cuisine.
In twee exclusieve masterclasses op 27 september 2024 in Hotel WICC in Wageningen neemt Joseph Yoon je mee in de insectenkeuken. Aan bod komen duurzaamheid en veelzijdigheid van insecten zoals meelwormen en krekels, hoe deze te bereiden en creatieve manieren om ze te verwerken in jouw eigen gerechten! Laat je inspireren door de culinaire mogelijkheden en maak deel uit van een revolutionaire beweging in de gastronomie.
Schrijf je snel in!
Grijp deze kans om te leren van een van de pioniers van
insecten-cuisine. Er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plek in deze inspirerende masterclass!
Deze masterclass zal in het Engels gegeven worden en is geschikt voor zowel de beginnende kok, als de ervaren chef.