๐ฐ-๐๐๐ก๐๐ฆ ๐๐๐ก๐ก๐๐ฅ ๐ด ๐ ๐๐๐ฅ๐ง ๐ฎ๐ฌ๐ฎ๐ฐ – ๐ ๐ข๐ฅ๐๐๐๐ ๐ซ ๐๐ ๐ฆ๐๐ข๐ง๐ฃ๐๐๐๐ง๐ฆ
Dit jaar gaan chefs Dennis Willems en Floris Vriens van ย Restaurant Morille* in Koudekerke Zeeland โon tourโ en koken o.a. een aantal 4-hands dinners bij andere restaurants die grotendeels dezelfde groene kookfilosofie hebben als zij. Op vrijdag 8 maart 2024 reizen zij af naar het hoge Noorden voor een unieke culinaire samenwerking met hun collegaโs van toprestaurant De Slotplaats in het Friese Bakkeveen. Onder het motto โOntdek waar je bent, Proef waar je eetโ vinden de gasten van Mieke Rijnbeek en chef Jouke Piet Drijfhout al het lekkers van het eeuwenoude landgoed De Slotplaats en de omgeving terug op hun bord.
U geniet die avond van een menu met het beste van Friesland en Zeeland, inclusief wildpluk van het landgoed en uit Zeeland. Het menu bestaat uit 14 spannende creaties (bestaande uit aperitiefhapjes, amuses en gerechtjes) waarvan elk restaurant er 7 kookt.
De Slotplaats en Morille zijn beide lid van Euro-Toques Nederland en Dutch Cuisine en opgenomen in restaurantgids Weโre Smart Green Guide. Zien we u in Friesland voor dit speciale gastronomische event?
Datum: 8 maart 2024 18.00 uur
Locatie: Restaurant De Slotplaats in Bakkeveen
Prijs: โฌ 200 p.p. all-in, inclusief aperitief, alle dranken (ook alcoholvrij), water en koffie/thee
Reserveren: Restaurant De Slotplaats www.deslotplaatsbakkeveen.nl Tel. 06 28458493
of info@deslotplaatsbakkeveen.nl