http://www.euro-toques.nl

Wambinge Restaurant-Hotel Greenside

Aanvullende informatie

Straat: Stappeland 6
Postcode & Plaats: 1796 BS De Koog-Texel
Telefoon: +31 (0)222 327 222
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Directeur: Karin Berger & Gerjan Hebers
Chef-kok: Melvin van Sambeek
Contactpersoon: Gerjan Hebers
Maître: Kees Boks
Sommelier: Kees Boks & Gerjan Hebers
Openingstijden: dagelijks van 18:00 - 21:00
Specialiteiten: Texels lamsvlees en garnalen uit de Waddenzee
Keuken: Frans keuken regionaal
Parkeren: gratis
Hotel: Ja & Wellness
Betaalwijze: Visa, Mastercard, Pin

Delen

Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van Wambinge Restaurant-Hotel Greenside

Restaurant Wambinge, het restaurant van Hotel Greenside heeft een nieuwe kaart.
Proef ervaar de Zomer!
Om de menukaart in te zien klik hier.
Wat denkt u van langzaam gegaarde makreelfilet, dun gesneden gerookte Texelse lamsham, gebakken snoekbaars of Hollands reefilet.

In restaurant Wambinge - vernoemd naar het oudste dorp op Texel - geniet u van ‘ouderwetse’ gastvrijheid. Hoge kwaliteit zonder poeha; Texelse nuchterheid noemen wij dat. De klassieke gerechten zijn sterk door hun eenvoud. Wij koken veel met pure en eerlijke Texelse producten. U kunt genieten van drie- tot zevengangenmenu’s of u maakt zelf een keuze uit onze wisselende seizoenkaart. Hoort u getik tegen het raam? Dan is dat huis-zeemeeuw Jean-Pierre die af en toe een vers visje meepikt. Restaurant Wambinge is opgenomen in de Lekker Top 500 beste restaurants 2017.

Chef-kok Melvin van Sambeek: "Of ik nu in Frankrijk of op het platteland van Italië ben, ik ga altijd op zoek naar de beste producten. Texel is voor een kok en liefhebber van verse, seizoensgebonden producten een walhalla. Zo kunnen we voor onze gasten in Wambinge jaarrond gerechten met verse garnalen bereiden. De vissers van de TX65 werpen ze vanuit de Wadden- en Noordzee als het ware in onze schoot!”.