http://www.euro-toques.nl

Bubbels & Babbels

Zomaar in het hart van Noord-Holland vind je een restaurant met stadse allures in een agrarische context: Babylon in Heerhugowaard,…
Wat zijn de theetrends voor de horeca. Arnoud Francken van het bedrijf Axxent ‘Masters in Tea’ zette op de vakbeurs…
Boekingssites rekenen een te hoog percentage bemiddelingskosten, waarmee ze een te groot deel van de horeca-omzet afsnoepen. Dat vindt ETN…
HOTEL GREENSIDE: OASE VAN RUST EN KLASSE Wat een omgeving: Hollandse polders met koeien en wilgen. Maar ook met kleine…
‘Niet zomaar een Italiaan’ in Nijkerk Albert Hotzky is geen Italiaan, sterker nog: hij werd dan wel als Nederlander geboren…
We kunnen concluderen dat 2016 het een slecht wijnjaar is geweest. Zowel op het noordelijk als zuidelijk halfrond was de…
Eind vorig jaar liet de Duitse minister van Landbouw Christian Schmidt weten vleesaanduidingen voor vegetarische en veganistische producten te gaan…
De Bourgondische Beleving De Bourgondische Beleving is een full color pocketmagazine (15 x 15 cm) dat door heel Nederland meerdere…
Na vijftig restaurantbezoeken presenteren uw eetdetectives Marloes Matthijssen en Frank Balkenende hun toppers van 2016. Begin januari onthullen ze welk restaurant de…
One to watch! De documentaire Sour Grapes over Rudy Kurniawan. De grootste wijnoplichter ooit, die bekroonde kwaliteitswijnen van gerenommeerde wijnhuizen namaakt…
Afvalstoffenbelasting verhoogd De afvalstoffenbelasting gaat omhoog van € 13,07 naar € 14,22 per ton. De heffing geldt straks voor zowel…
De Horecava heeft komende editie een nieuwe paviljoen: Van Bron tot Bord in Nederland. Lokale en duurzame producten uit de…
Zondag: Stof om over na te denken. Na bijna vier maanden onderhandelen, drie verhoogde biedingen en 4 miljard dollar extra…
Na de succesvolle finale van het NK Oestersteken 2016 op de BBB Maastricht in oktober komt er weer een nieuwe…
Als de vakanties beginnen, bestaat er een zeer grote kans dat de vliegtuigmaaltijd onderweg naar de bestemming afkomstig is uit…
De Horecava besteedt komende editie veel aandacht aan voedselverspilling en duurzaamheid. Het nieuwe onderdeel No Waste Village staat geheel in het…
Met het nieuwe jaar in aantocht is het weer tijd om te kijken naar wat wel en niet werkt in…
Het gaat zo goed met de tong in de Noordzee dat Nederlandse vissers daarom volgend jaar 15 procent meer van…
Internationaal directeur van Michelin, Michael Ellis, sprak mooie woorden op het podium van het nieuwe DeLaMar-theater in Amsterdam, waar op…
Het DeLaMar-theater in Amsterdam ontvangt vandaag een groot deel van de culinaire top van Nederland. Voor de tweede maal vindt…