http://www.euro-toques.nl

Bubbels & Babbels

Op een werkelijk unieke locatie, is in de voormalige koetsierswoning op een oud landgoed, dit schitterende restaurant gevestigd. Er wordt…
Op 21 april jongstleden is Bistro Het Koetshuis in Enschede toegetreden tot de enige restaurantvereniging van Nederland die écht staat…
Amersfoort – Vanaf 1 mei is in de meeste provincies het jachtseizoen op de reebok geopend. Het ree is een…
De nieuwe uitgaven “Bourgondische Beleving in de Provincie” is er! lees meer...
Vandaag zijn de genomineerden voor de Gaia Green Awards 2017 bekend gemaakt. De awards worden jaarlijks uitgereikt aan horecabedrijven met…
Op donderdag 13 april 2017 is het opleidingsrestaurant Invitez, van het ROC Mondriaan in Den Haag, in bijzijn van de…
Hallo Euro-Toques leden! SecretarisRob (Rob Franken) shared their Flickr photos with you. SecretarisRob's Photos
Persbericht Harmelen 30 maart 2017 Bakkerij Carl Siegert sinds 1891 b.v.: Bij koninklijke beschikking hofleverancier Bakkerij Carl Siegert is een…
Onder het toeziend oog van oud burgemeester van Rotterdam en voormalig politicus Ivo Opstelten is restaurant ’t Ambachthuys in Hillegersberg…
AND THE WINNERS ARE… De Veelbelovend Ondernemers van het Jaar zijn Wouter van Orsouw en Hans Derks van Restaurant Versaen.…
© Wouter Roosenboom | Team Sunweb Wielrenners moeten als geen ander letten op hun voeding. Dus dat Team Sunweb (Tom…
Topkoks zijn er gek op: Masia El Altet olijfolie. Tijdens een inspiratiesessie lieten chef Kelvin Lin en de cocktailshakers van…
Yes, het boek is klaar! Na 1,5 jaar werk en een culinaire reis Van Boer tot Bord door alle 12…
Geachte relatie, Met veel plezier laat ik u weten dat begin volgende week mijn nieuwste boek Dichter bij de bij…
De genomineerden zijn bekend. Vier restaurants uit Vlaanderen, vier uit Wallonië en vier uit Nederland dingen mee naar de titel…
Woont u in de buurt van Zeist ? Quelle chance! Brasserie First in Zeist serveert op 21 maart een speciaal …
Beste mensen, Op 26 september 2016, de dag dat het 125-jarig bestaan van bakkerij Carl Siegert gevierd werd, kregen wij…
De patissier van Fontana Resort Bad Nieuweschans, Raimond van Iren, heeft bij het Culinair EvenTT de ere-prijs voor sierwerken én…