http://www.euro-toques.nl

Bubbels & Babbels

Deelnemers van Kop tot Staart:Euro-Toques Nederland met restaurants in Brabant en Limburg, Restaurant De Gertruda Hoeve in Son en Breugel…
Na de inauguratie krijgt het duo van Restaurant Versaen de bijbehorende cadeaus uitgereikt. Olijfolie van Valderrama en beiden een koksbuis…
Op 20 februari jongstleden is Restaurant Versaen in Ravestein toegetreden tot de enige restaurantvereniging van Nederland die écht staat voor…
Het aantal duurzame hotels, restaurants en strandpaviljoens schiet met paddenstoelen uit de grond. Duurzaamheid is hot in de horeca! De…
Gisteren zondag 18 februari werden Ferry & Cindy van Chique & Simpel in Lisse geïnaugureerd, naar aanleiding van hun 5…
Gefeliciteerd John, met deze erkenning. De geuren van de snert en stampotten overheersten vandaag op het Alfa-college aan de Kluiverboom…
Deelnemers van Kop tot Staart:Euro-Toques Nederland met restaurants in Brabant en Limburg, Restaurant De Gertruda Hoeve in Son en Breugel…
Lees meer..... met o.a. Hotel v/d week 2 nieuwe bedrijfsleden Nieuwe recepten van topchefs Gefilmd nieuws van Rungis
Jan van Lissum zegt per direct de samenwerking met Gault&Millau op en stopt met de gelijknamige hotel- en restaurantgids. De…
Beste partner, Het is met trots dat we de hernieuwing van de samenwerking tussen Ecolab en Fonville aankondigen. Per 1…
Gefeliciteerd met deze mooie benoeming. Op de 2de plaats De Dis in Scheveningen en op 10 plaats Nummer 7 in…
Klik hier voor meer....... In Memoriam Paul Bocuse inschrijving derde editie Gaia Green Awards gestart Restaurant driedaagse van de nierstichting…
Misset Horeca kreeg de afgelopen week van meerdere restaurants de vraag hoe ze in aanmerking kunnen komen voor een Bib…
Ben jij toe aan een hoger niveau patisserie? Schrijf je dan in voor de Bootcamp Horeca Patisserie o.l.v. Jeroen Goossens.Met…
Paul Bocuse is geboren in Collognes-au-Mont-d’Or op 11 februari 1926 en overleden op 20 januari 2018, eveneens in Collognes-au-Mont-d’Or, op…
Inschrijving derde editie Gaia Green Awards gestart Vanaf 15 januari is het mogelijk voor restaurants, hotels en strandpaviljoens om in…
v.l.n.r.: Simone en Stefan Kollumer, burgemeester Albert Rodenboog, voorzitter ETN Ted Janssen en maître sabreur Daam Scharloo. (foto van Geert…
Vacature: Restaurant Manager Fontana Resort Bad Nieuweschans is een modern en landelijk toonaangevend wellnessresort met en grote diversiteit aan faciliteiten…
Lupine Cress is de nieuwste aanwinst in de Koppert Cress collectie en zal tijdens Horecava 2018 (HAL 7 / stand…